Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ρόλος του van Dijk στη μεταγραφή του Nunez

Ο ρόλος του van Dijk στη μεταγραφή του Nunez

Έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις είναι την Δευτέρα ο Darwin Nunez, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στην Αγγλία, για χάρη της Liverpool.

Οι Reds συμφώνησαν στα £64 εκατομμύρια με την Benfica για την μεταγραφή του επιθετικού, με το συνολικό ποσό να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα £85 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους.

Κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε φυσικά ο νέος αθλητικός της ομάδας, Julian Ward που έκανε το ταξίδι στην Πορτογαλία, για να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων με την πλευρά της Benfica.

Σύμφωνα όμως με τον Paul Joyce, δεν ήταν ο Ward ο μοναδικός άνθρωπος των Reds που συνέβαλλε στην μεταγραφή. Τόσο ο Jürgen Klopp, όρο και ο Virgil van Dijk φέρεται να μίλησαν με τον Ουρουγουανό στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φυσικά είναι φυσιολογικό να έρχεται σε επικοινωνία ένας προπονητής με έναν μεταγραφικό στόχο, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, ο Nunez είχε εντυπωσιάσει και τον van Dijk.

Ο Ολλανδός όχι μόνο θεωρεί τον 22χρονο ως έναν από τους πέντε πιο δύσκολους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει την καριέρα του, αλλά βοήθησε και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, μέσω των συζητήσεων που είχε τον Απρίλιο με τον νεαρό άσο.

Ο Darwin Nunez εντυπωσίασε κόντρα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com