Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gabriel Agbonlahor για Mane: «Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός!»

Gabriel Agbonlahor για Mane: «Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός!»

Το σίριαλ για το μέλλον του Sadio Mane συνεχίζεται, με τον Σενεγαλέζο διεθνή να αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος της Bayern Munich, καθώς η Liverpool έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές από τους Βαυαρούς.

Οι Reds επιθυμούν να κλείσουν μια συμφωνία με τους Βαυαρούς κοντά στα 42,75 εκατομμύρια λίρες για τον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του.

Ο Mane, τόσο πριν από τον τελικό του Champions League, τον περασμένο μήνα, όσο και κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συμμετοχής με τα χρώματα της Σενεγάλης, μίλησε με γρίφους και υπονοούμενα για το μέλλον του στους Reds.

O Gabriel Agbonlahor προειδοποίησε τον Mane ότι οι δηλώσεις του θα μπορούσαν να χαλάσουν τη σχέση του με τους οπαδούς της Liverpool.

Ο πρώην επιθετικός της Aston Villa συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει πως ο 29χρονος επιθετικός θα πρέπει να δείχνει περισσότερο «σεβασμό» στους Reds.

«Θα ήμουν πολύ προσεκτικός αν ήμουν ο Mane, καθώς με τις δηλώσεις του κινδυνεύει να χάσει την κληρονομιά του στην Liverpool», δήλωσε ο Agbonlahor στο Football Insider.

«Για μένα, είναι ένας θρύλος της Liverpool και δεν πρέπει να υποπέσει στο λάθος και να χάσει τον σεβασμό των οπαδών».

«Λέει ότι θέλει να φύγει, αλλά μπορεί ακόμα να δείχνει σεβασμό στην ομάδα, η οποία τον απόκτησε από την Southampton, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό, και του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι κορυφαίος παίκτης. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επαναλάβω αυτά που είπε».

«Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι, εάν υπάρχει μια κάμερα μπροστά τους ή ένα μικρόφωνο, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Είναι μια ευαίσθητη στιγμή για τους οπαδούς της Liverpool»

«Απλώς πρέπει να πει: Ξέρεις τι; Θέλω να φύγω, γιατί η Liverpool δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου. Θέλω να πάω κάπου αλλού, αλλά θα αγαπώ την Liverpool για πάντα»

«Υπάρχουν τρόποι να αποχωρήσεις ομαλά από μια ομάδα».

Να αποχωρήσει από τη Liverpool θέλει ο Sadio Mane.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com