Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: «Φανταστικός παίκτης ο Trent»

Southgate: «Φανταστικός παίκτης ο Trent»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Gareth Southgate για τον Trent Alexander-Arnold, όταν ρωτήθηκε για τον αμυντικό της Liverpool.

Μπορεί ο Trent να μην έχει πραγματοποιήσει κάποια εξαιρετική εμφάνιση με τα Τρία Λιοντάρια μέχρι στιγμής, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τον θαυμασμό του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Southgate:

“ Ο Trent είναι ένας φανταστικός παίκτης, δεν νομίζω ότι κανείς με έχει ακούσει ποτέ να λέω κάτι διαφορετικό. Μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε μόνο σε ένα παιχνίδι αυτή τη φορά. Αποχώρησε τον Μάρτιο με τραυματισμό. Δεν ήταν έτοιμος για το Euro πέρυσι. ”

“ Επειδή είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τον δοκίμασα στη μεσαία γραμμή – υπήρχε λόγος για να το κοιτάξω. ”

“ Ο τρόπος που παίζει η Liverpool παίρνει το καλύτερο από αυτόν και αυτό έχει να κάνει με το πρέσινγκ, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο αμύνεται. Τον βάζουν σε εκείνες τις θέσεις – αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε μαζί του από την πτέρυγα και την θέση του μπακ. ”

“ Αλλά έχω τρία καταπληκτικά δεξιά μπακ. Ο Kyle Walker είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, το ίδιο και ο Reece James και ο Trent, είναι διαφορετικά προφίλ. Έτσι, θα έχω πάντα εκείνες τις καταστάσεις όπου ο κόσμος θα διαφωνεί με την επιλογή. ”

“ Αυτός ο θόρυβος τα τελευταία δύο, τρία χρόνια φαίνεται να ήταν εξαιρετικά δυνατός, και έπρεπε να συνεχίσω με αυτό. Αυτό πρέπει να αντιμετωπίσω. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής της Βραζιλίας έχει το ίδιο πρόβλημα. Ξέρω ότι ο προπονητής της Γαλλίας κάνει επίσης το ίδιο. ”

Διαφορετικός Trent Alexander-Arnold για Liverpool και εθνική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com