Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool πιστεύει πως θα κάνει δικό της τον Nunez

Η Liverpool πιστεύει πως θα κάνει δικό της τον Nunez

Εξαιρετικά αισιόδοξη αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Darwin Nunez είναι η Liverpool, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ομάδας.

Οι Reds κατέθεσαν την πρώτη τους πρόταση στην Benfica την Τετάρτη, η οποία ήταν ύψους €80 εκατομμυρίων και μπορεί να φτάσει τα €100 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους.

Η Liverpool, σύμφωνα με τον Neil Jones είναι πρόθυμη και διατεθειμένη να σπάσει το μεταγραφικό της ρεκόρ, για να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό και πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου να συμφωνήσει οριστικά με την Benfica.

Αν τελικά οι δύο ομάδες συμφωνήσουν για την μετακίνηση του παίκτη στο Anfield, τότε εκείνος θα υπογράψει αμέσως μετά συμβόλαιο για τα πέντε επόμενα χρόνια. Δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις του με την Liverpool.

Οι Reds επίσης θεωρούν πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα συμφωνήσουν οριστικά με την Bayern Munich για την πώληση του Sadio Mane, παρότι απάντησαν αρνητικά στις δύο πρώτες προτάσεις των Γερμανών.

Θεωρείται δεδομένο όμως πως οι Βαυαροί θα επανέλθουν με καλύτερη ή καλύτερες προτάσεις και σημαντικό ρόλο ενδέχεται να παίξει η επιθυμία του παίκτη, που δεν είναι άλλη από το να αποχωρήσει από Anfield και να μετακινηθεί στην Bundesliga για χάρη της Bayern.

Όλα δείχνουν Darwin Nunez στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com