Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο «όχι» στην Bayern για Mane!

Νέο «όχι» στην Bayern για Mane!

Η Liverpool απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση της Bayern Munich για τον Sadio Mane, κρίνοντας ως γελοία τα μπόνους που πρότεινε η Γερμανική ομάδα, σύμφωνα με τον Paul Joyce!

Η νέα πρόταση των πρωταθλητών Γερμανίας θα έφτανε τα £30 εκατομμύρια, μόνο αν οι Βαυαροί κατακτούσαν το Uefa Champions League και αν ο διεθνής επιθετικός κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα και τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Julian Ward ενημέρωσε την Bayern πως δεν υπάρχει λόγος για διαπραγματεύσεις πρόσωπο με πρόσωπο στην Αγγλία, εκτός αν οι Γερμανοί αποφασίσουν να κάνουν μια πραγματικά καλή και σοβαρή πρόταση.

Οι Reds κοστολογούν τον Σενεγαλέζο στα £42.5 εκατομμύρια, με την τελευταία πρόταση της Bayern να ανέρχεται στα £23.5 εκατομμύρια και τα μπόνους στα £6.5 εκατομμύρια.

Για να εισέπρατταν όμως οι Reds αυτά τα έξτρα £6.5 εκατομμύρια, θα έπρεπε η Bayern να κερδίσει τα τρία επόμενα Champions League, αλλά και ο Mane τις τρεις επόμενες Χρυσές Μπάλες. Κάτι που φυσικά δεν αναμένεται να συμβεί, με την Liverpool να θεωρεί ασόβαρη την συγκεκριμένη προσφορά.

Το πιθανότερο πάντως σενάριο είναι να επανέλθει η Γερμανική ομάδα για την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσα στο επόμενο διάστημα με μια νέα βελτιωμένη πρόταση.

Δεύτερο «όχι» της Liverpool στην Bayern Munich για τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com