Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξετάζεται η επιστροφή του Webb στην Premier League

Εξετάζεται η επιστροφή του Webb στην Premier League

Ο τομέας της διαιτησίας στην Premier League την σεζόν που μας πέρασε μόνο αλάνθαστος δεν ήταν και δεν προβλέπεται να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον, αν κρίνουμε από τις σκέψεις περί επιστροφής του Howard Webb που υπάρχουν σύμφωνα με την Telegraph.

Ο αρχιδιαιτητής της Premier League, Mike Riley φέρεται να βρίσκεται σε μια απόλυτη σύγχυση και στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την θέση του, σκέφτεται να επαναφέρει στο πρωτάθλημα τον Webb, δίνοντας του έναν ρόλο «διαχείρισης διαιτητών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Telegraph.

Ο 50χρονος πλέον Webb είναι γνωστός για την εμπάθεια του από τη Liverpool και μάλιστα το 2020 παραδέχθηκε πως με δική του απόφαση βοήθησε το 2009 την αγαπημένη του Manchester United να στεφθεί πρωταθλήτρια (συμβάλλοντας στο 5-2 με την Tottenham), αφήνοντας την Liverpool του Rafa Benitez στη δεύτερη θέση.

Φυσικά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν δεν είχε δοθεί το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Cristiano Ronaldo, το οποίο φυσικά μετέτρεψε σε γκολ ο Πορτογάλος. Λάθη βέβαια είχε κάνει και σε άλλες διοργανώσεις, όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Οι ομάδες του πρωταθλήματος πράγματι πιέζουν για αλλαγές μετά τα πολλά λάθη της περσινής σεζόν και ο Riley πιστεύει πως ο Webb θα μπορούσε αρχικά να βοηθήσει να ελαχιστοποιηθούν και στη συνέχεια να αποτελέσει τον διάδοχο του.

Μόνο λίγα δεν ήταν τα λάθη του Howard Webb.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com