Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah προτιμά να μείνει στην PL αν δεν ανανεώσει»

«Ο Salah προτιμά να μείνει στην PL αν δεν ανανεώσει»

Την παραμονή στην Premier League έχει ως προτεραιότητα ο Mo Salah, ακόμη και αν τελικά δεν ανανεώσει με την Liverpool, σύμφωνα με τον James Pearce.

Στις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Αιγύπτιο δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, παρότι η πρόταση των Reds συμπεριλάμβανε αύξηση των ετήσιων αποδοχών του κατά 15%.

Τόσο όμως ο Mo, όσο και ο μάνατζερ του, Ramy Abbas Issa έκριναν πως η συγκεκριμένη πρόταση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Mo στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο και επίσης δεν δείχνει πως η FSG εκτιμά την μέχρι στιγμής προσφορά του στον σύλλογο.

Με το τωρινό του συμβόλαιο, ο διεθνής άσος εισπράττει περίπου £200.000 την εβδομάδα και ο σύλλογος θα ήθελε να του ανεβάσει τις εβδομαδιαίες απολαβές στις £230.000 την εβδομάδα. Σαφώς, λιγότερες από εκείνες των Kevin De Bruyne και Cristiano Ronaldo.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Salah δήλωσε πως σίγουρα θα παραμείνει στο Anfield και την επόμενη σεζόν, όμως αυτό -με τα τωρινά δεδομένα- σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023.

Ο Pearce προσθέτει πως ο Mo θα υπέγραφε ένα νέο διετές συμβόλαιο, αν οι όροι ήταν σωστοί, όμως αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει ελεύθερος, με την προτεραιότητα του να είναι πάντα η παραμονή στην Premier League.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το βασικό πρόσωπο των διαπραγματεύσεων από την πλευρά της ομάδας, είναι ο Mike Gordon και όχι ο Michael Edwards ή ο Julian Ward, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διαπραγματεύσεις πρόσωπο με πρόσωπο φαίνεται πως δεν έχουν υπάρξει από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τις δύο πλευρές να επικοινωνούν μόνο με email έκτοτε και να υπάρχει σοβαρή απόσταση μεταξύ τους.

Δεν αποκλείεται πάντως τα όσα αναφέρει σήμερα ο Pearce να αποτελούν ακόμη μια μορφή πίεσης από την πλευρά του Αιγύπτιου προς την Κόκκινη διοίκηση.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη με τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com