Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»

Trent: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»

Η Liverpool αξίζει να βρίσκεται στον τελικό του Uefa Champions League, όπως ανέφερε ο Trent Alexander-Arnold στις δηλώσεις του, ο οποίος στοχεύει στο δεύτερο του τρόπαιο.

Ο Trent μίλησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου:

“ Το να έχω την ευκαιρία να κερδίσω έναν δεύτερο τίτλο Champions League σε αυτή την ηλικία είναι ξεχωριστό. Είναι προνόμιο για μένα.”

“ Πολλοί θρύλοι του παιχνιδιού δεν είχαν αυτή την ευκαιρία. Έχουμε έναν αντίπαλο παγκόσμιας κλάσης που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο μας, οπότε πρέπει να είμαστε όλοι επικεντρωμένοι σε αυτό. ”

Για τον τελικό:

“ Μπορείς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να πεις ότι είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά τα πάντα γύρω του – είναι κάτι που δεν κάνουμε συνήθως. Νομίζω ότι αγκαλιάζουμε αυτές τις ευκαιρίες. ”

“ Αυτά είναι αυτά που έχεις στο μυαλό σου όταν εργάζεσαι σκληρά στο προπονητικό. Μας αξίζει να είμαστε εδώ. ”

“ Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, είναι ΤΟ παιχνίδι της σεζόν. ”

Για τη Real Madrid:

“ Αποτελούν μια διαφορετική απειλή. Ένας τελικός Champions League φέρνει διαφορετικές πιέσεις. Είναι μια ευκαιρία, ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίζεις. Η Real Madrid το κάνει μεγαλύτερο. Δύο δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που πηγαίνουν για μεγάλα τρόπαια κάθε σεζόν. ”

Για την απώλεια του πρωταθλήματος:

“ Πιστεύω ότι έχουμε αφήσει πίσω μας την Κυριακή. Έχουμε την εμπειρία αυτή τη σεζόν για να επικεντρωθούμε σε αυτό που θα ακολουθήσει. Έχουμε πάει μέχρι το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε τις ξεχνάμε και επικεντρωνόμαστε σε μία στην οποία βρισκόμαστε στη συνέχεια. Είναι είναι δύσκολο να το δεχθείς, αλλά είναι πλέον πίσω μας. ”

Για τον Vinicius Jr:

“ Ανυπομονώ για όλη την περίσταση. Όταν παίζεις με τη Real Madrid, περιμένεις να αντιμετωπίσεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης που νομίζω ότι αύριο όλοι αυτό θα κάνουμε. Έχουμε το πλάνο μας για το παιχνίδι. ”

“ Όσο για τον ίδιο τον Vinicius, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. ”

Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson στη συνέντευξη τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com