Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θέλουμε το τρόπαιο για τον κόσμο μας»

Robertson: «Θέλουμε το τρόπαιο για τον κόσμο μας»

Να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της σε ολόκληρο τον κόσμο θέλει η Liverpool απόψε, κατακτώντας το Uefa Champions League στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο Andy Robertson στην συνέντευξη τύπου.

Ο Robbo ρωτήθηκε αν θα γίνει εκείνος ο ήρωας όπως ο Alan Kennedy το 1981:

“ Εφόσον ο Hendo έχει πάρει στα χέρια του το τρόπαιο, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά να είμαι ειλικρινής. Αν σκοράρω, ας είναι. Θα είναι μοναδικό και δεν το έχω σκεφτεί πραγματικά. ”

Για τον τελικό του Κιέβου είπε:

“ Το ξεγράψαμε αυτό λάθος για εμάς στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν. Νικήσαμε τον αντίπαλο μας και γίναμε νικητές για πρώτη φορά. Είναι παρελθόν. ”

Για την δεύτερη θέση στην Premier League:

“ Είχαμε μια πλήρη προετοιμασία μιας εβδομάδας. Η Κυριακή ήταν απογοητευτική για εμάς. Αφήσαμε τους εαυτούς μας να νιώσουμε άσχημα την Κυριακή. Το πρωί της Τρίτης ήμασταν έτοιμοι να πάμε ξανά. ”

“ Η Κυριακή ήταν μίξη συναισθημάτων. Πιθανώς περισσότερο για τους οπαδούς, είχαμε το βράδυ της Κυριακής για να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο των συλλόγων, οπότε είναι εύκολο να ενθουσιαστείς. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. ”

Για τον τελικό:

“ Είχαν πιο χαλαρή προετοιμασία. Δεν έπαιξαν τόσα παιχνίδια και είχαν ολοκληρώσει το πρωτάθλημα πριν από μερικές εβδομάδες. Αλλά θέλαμε να ανταγωνιστούμε για τα πάντα. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ”

“ Είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα παιδιά είναι σε πλήρη φόρμα και έχουν αυτοπεποίθηση. Η Real συμμετείχε σε μερικά απίστευτα παιχνίδια και ήταν χαρά να τα παρακολουθήσει κανείς. Η Liverpool έχει υψηλά στάνταρ, οι οπαδοί μας περιμένουν πολλά και θέλουμε να κερδίσουμε για αυτούς. ”

Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson στη συνέντευξη τύπου.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com