Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Όλοι οι οπαδοί της Everton θα με υποστηρίξουν»

Ancelotti: «Όλοι οι οπαδοί της Everton θα με υποστηρίξουν»

Ο Carlo Ancelotti δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην ομάδα του και συμπολίτισσα της Liverpool, την Everton, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ενόψει του τελικού του Uefa Champions League.

Ο έμπειρος Ιταλός coach μπορεί να παράτησε κυριολεκτικά τους Toffees το περσινό καλοκαίρι, για να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όμως φαίνεται πως εξακολουθεί να διατηρεί μια εξαιρετική σχέση μαζί τους.

Ο Ancelotti δήλωσε για τον τελικό:

“ Το να είσαι εδώ είναι πολύ σημαντικό. Η σεζόν μας ήταν πολύ καλή και αύριο έχουμε την ευκαιρία να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. ”

“ Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό. Ο καλύτερος τελικός από πλευράς παιχνιδιού ήταν ο τελικός του 2005, αλλά δυστυχώς τον έχασα. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. ”

“ Σίγουρα αξίζουμε να παίξουμε στον τελικό. Είμαστε εδώ χάρη στην ποιότητα των παικτών μου. Θα δούμε αύριο αν αξίζουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. ”

“ Ξέρω ότι οι Evertonians θα μας υποστηρίζουν αύριο σίγουρα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στο Merseyside. Έχω καλές αναμνήσεις από την εποχή μου με τους Μπλε του Liverpool. Είμαι σίγουρος ότι θα με στηρίξουν αύριο. ”

“ Το κίνητρο μας είναι το ίδιο με το 2014, όμως ίσως έχουμε λιγότερη πίεση. ” Είπε ο Ancelotti.

Για τους τραυματισμούς της Liverpool:

“ Είχαμε πολλά προβλήματα το 2014 αλλά κερδίσαμε στο τέλος. Αυτό δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι, θα τα δώσουν όλα αύριο. ”

Για τις φήμες περί απόκτησης του Sadio Mane:

“ Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν ανήκουν στη Real Madrid. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. ”

Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti πριν την έναρξη Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com