Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα ρεκόρ για Klopp, Henderson και Alexander-Arnold

Νέα ρεκόρ για Klopp, Henderson και Alexander-Arnold

Νέα ρεκόρ σημείωσαν το Σάββατο με τη κατάκτηση του FA Cup απέναντι στη Chelsea οι Jurgen Klopp, Jordan Henderson και Trent Alexander-Arnold.

Για τον Klopp, το κατόρθωμα ήταν πως έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Liverpool που κατακτά όλους τους κύριους τίτλους. Ο Bill Shankly κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους όμως δεν ήταν τόσο επιτυχημένος στην Ευρώπη, ο Bob Paisley στάθηκε άτυχος με το FA Cup, ενώ οι Joe Fagan και Rafa Benitez είχαν και αυτοί διάφορα «κενά».

Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τον Klopp. O Γερμανός τεχνικός κατέκτησε το UEFA Champions League το 2019, τη Premier League το 2020 μαζί με το UEFA Super Cup και το FIFA Club World Cup και τα δύο εγχώρια κύπελλα το 2022.

Το κατόρθωμα του Trent Alexander-Arnold, είναι η… ολοκλήρωση του ποδοσφαίρου μόλις στα 23 του χρόνια, αφού έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Reds που κατακτά τα έξι κύρια τρόπαια.

Αυτό του Jordan Henderson, όμως, μάλλον είναι το πιο σπουδαίο από όλα. Αρχηγοί όπως οι Ron Yeats, Emlyn Hughes, Graeme Souness και Steven Gerrard δεν κατάφεραν αυτό που έκανε o Hendo, αφού ο Άγγλος χαφ έγινε ο πιο πετυχημένος αρχηγός στην ιστορία των Reds. Όπως είχατε διαβάσει στο liverpool.gr αμέσως μετά τη κατάκτηση του Carabao Cup, o Henderson ήταν ένα FA Cup μακριά από το απόλυτο ως captain, κάτι που εν τέλει κατάφερε!

Jurgen Klopp και Trent Alexander-Arnold λίγες στιγμές μετά τη λήξη του τελικού της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com