Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είναι αυτό που ονειρευόμουν»

Trent: «Είναι αυτό που ονειρευόμουν»

Το όνειρο του πραγματικότητα κάνει ο Trent Alexander-Arnold, αφού σε ηλικία μόλις 23 ετών έχει καταφέρει να κατακτήσει όλα τα διαθέσιμα τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο, με την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί, την Liverpool.

Ο αμυντικός δεν θα σταματήσει να δουλεύει για να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Alexander-Arnold για την κατάκτηση του FA Cup δήλωσε:

“ Μεγαλώνοντας ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα κερδίσεις όλα αυτά τα τρόπαια. Βλέπεις θρυλικούς παίκτες που το κάνουν αυτό και νομίζεις ότι είναι απίστευτο. Αισθάνομαι ξεχωριστά, για να είμαι ειλικρινής. Το να μπορώ να πω ότι το έχω κάνει αυτό σε τόσο νεαρή ηλικία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. ”

“ Είναι κίνητρο να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε περισσότερα τρόπαια. Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα. Το κίνητρο είναι να τους κερδίσουμε όλους ξανά και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε στην τροπαιοθήκη μας. ”

“ Μέρες σαν κι αυτή με βοηθούν. Νομίζω ότι προέρχεται από μέσα μου και σκέφτομαι ποια θέλω να είναι η κληρονομιά μου και ποιες πιστεύω ότι είναι οι δυνατότητές μου ως παίκτης. Ο ουρανός είναι το όριο πραγματικά, έτσι θέλω να συνεχίσω και να συνεχίσω και να μην είμαι ποτέ ικανοποιημένος. ”

Για τους προσωπικούς του στόχους:

“ Ο ουρανός είναι το όριο, έτσι θέλω να συνεχίσω και να συνεχίσω και να μην είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Θα έχω σκυμμένο το κεφάλι μου, θα προσπαθήσω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια και ελπίζω στο τέλος της καριέρας μου να είμαι περήφανος για αυτό που έχω κάνει. Δεν έχει πάει πολύ άσχημα μέχρι τώρα, έτσι δεν είναι; ”

“ Σε πέντε ή 10 χρόνια, ελπίζω να μιλάω για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. ” Δήλωσε ο Trent.

Για τον James Milner πρόσθεσε:

“ Είναι κάποιος που μας κρατά όλους σε εγρήγορση, είναι τεράστιος σε αυτά τα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες που έχω συναντήσει και αυτό είναι πίστωση σε αυτόν. ”

“ Δεν αποτελεί έκπληξη που συνέχισε να κερδίζει παντού, επειδή είναι αμείλικτος σε αυτό που κάνει. Μας ενσταλάζει αυτή τη νοοτροπία και την ενσαρκώνει. Πριν από πέντε χρόνια, αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πετύχω αυτό που έχω πετύχει, δεν ξέρω τι θα έλεγα. ”

“ Είναι πολύ ξεχωριστό και, ελπίζω, σε άλλα πέντε χρόνια βρίσκομαι σε ακόμα καλύτερο μέρος από ό,τι είμαι τώρα. Δεν έχει πάει πολύ άσχημα μέχρι τώρα. Σε πέντε ή δέκα χρόνια και ελπίζουμε να μιλάμε για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. ”

Τρόπαια για τον Trent και τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com