Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα τρόπαιο μακριά από το απόλυτο ως αρχηγός είναι ο Henderson!

Ένα τρόπαιο μακριά από το απόλυτο ως αρχηγός είναι ο Henderson!

Μία κατάκτηση τροπαίου μακριά από τη συμπλήρωση του απόλυτου, όσον αφορά αυτές με το περιβραχιόνιο, είναι ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson!

O διεθνής Άγγλος κεντρικός χαφ έφτασε το 2011 στο μεγάλο λιμάνι και έκτοτε έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος, πέρα από τρεις.

Συγκεκριμένα, σήκωσε το League Cup το 2012, όχι όμως σαν αρχηγός, και από τότε έχει πάρει το UEFA Champions League του 2019, τη Premier League, το FIFA Club World Cup και το UEFA Super Cup το 2020, ενώ έβαλε στη συλλογή του και το League Cup του 2022 χθες το βράδυ.

Από τους τρεις τίτλους που του έχουν… ξεφύγει, μόνο ο ένας λογίζεται ως απώλεια στην αναζήτηση του «απόλυτου». Τo UEFA Europa League, στο οποίο ο Henderson έχει συμμετοχή σε τρεις διαφορετικές σεζόν και σε μία ως αρχηγός, είναι δευτερεύον ευρωπαϊκός τίτλος, ενώ το FA Community Shield από πολλούς δεν θεωρείται καν τρόπαιο, αλλά ένα απλό φιλικό. Εκεί έχει αγωνιστεί δύο φορές, χάνοντας ισάριθμες στα πέναλτι απέναντι σε City (2019) και Arsenal (2020).

Ποιο λείπει λοιπόν; Προφανώς, το FA Cup. Ο Henderson δεν έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο ούτε ως απλό μέλος της ομάδας, αφού στο τελικό του 2012 ηττήθηκε από τη Chelsea του Roberto Di Matteo. Έκτοτε έχει φτάσει στο Wembley μόλις μία φορά, το 2015, όταν γνώρισε άλλη μία ήττα, απρόσμενη αυτή τη φορά, από την Aston Villa.

Ο αρχηγός, ο οποίος πήρε το περιβραχιόνιο από τον άνθρωπο που συνδέθηκε με αυτό όσο κανένας άλλος, τον «Captain Fantastic» Steven Gerrard, το καλοκαίρι του 2015, θα ελπίζει πως φέτος θα ολοκληρωθεί το παζλ, αφού η ομάδα έχει βάλει στόχο να σαρώσει κάθε πιθανό τίτλο. Αυτό δείχνουν και τα ποσταρίσματα των κόκκινων μετά τον χθεσινό τελικό, με τον Salah να συνοδεύει τη φωτογραφία του με το μήνυμα «Πάει το πρώτο…», ενώ ο Trent Alexander-Arnold έγραψε «1/4. Πεινασμένοι για περισσότερα».

O Hendo με τη τελευταία του κατάκτηση ως αρχηγός, το League Cup του 2022!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com