Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Jürgen Klopp!!

Ανανέωσε ο Jürgen Klopp!!

Την συνεργασία του με την Liverpool ανανέωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Το νέο συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, προσθέτοντας δηλαδή ακόμη δύο χρόνια την συνεργασία του με την ομάδα και αυξάνοντας φυσικά τις οικονομικές του απολαβές.

Μαζί με τον Klopp, τα συμβόλαια τους με την ομάδα ανανέωσαν μέχρι το 2026 και οι Pep Lijnders και Peter Krawietz, οι οποίοι αποτελούν τους βοηθούς του.

Η Liverpool είναι αποφασισμένη να χτίσει μια δυναστεία γεμάτη επιτυχίες και τίτλους, με τον Γερμανό προπονητή στον πάγκο της, ο οποίος όταν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο, θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Bill Shankly.

Ο Klopp δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

“ Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω πώς αισθάνομαι για αυτά τα νέα… χαρούμενος, ταπεινός, ευλογημένος, προνομιούχος και ενθουσιασμένος θα ήταν η αρχή. ”

“ Υπάρχουν τόσα πολλά να αγαπήσω σε αυτό το μέρος. Το ήξερα από πριν έρθω εδώ, το γνώρισα ακόμα καλύτερα αφότου έφτασα και τώρα το ξέρω περισσότερο καλά από ποτέ. ”

“ Όπως κάθε υγιής σχέση, πρέπει πάντα να είναι δύο κατευθύνσεων, πρέπει να είστε σωστοί ο ένας για τον άλλον. Το συναίσθημα ότι ήμασταν απόλυτα σωστοί ο ένας για τον άλλον είναι αυτό που με έφερε εδώ αρχικά και γι’ αυτό το είχα συμφωνήσει σε επέκταση στο παρελθόν. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Έπρεπε να κάνω τον εαυτό μου την ερώτηση: Είναι σωστό για τη Liverpool να μείνω περισσότερο; Μαζί με τον Pep Lijnders και τον Pet Krawietz, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα «Ναι!”

“ Το να έχω τον Pep και τον Peter μαζί μου στην υπογραφή νέων συμφωνιών, ώστε να βεβαιωθώ ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ήταν απίστευτα σημαντικό για εμένα για να πάρω την απόφασή μου να υπογράψω το δικό μου συμβόλαιο. ”

“ Έχω πει ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που έκαναν την απόφασή μου εύκολη – και η υπογραφή του Pep και του Pete ήταν ένα από αυτά. Ένα τεράστιο πράγμα, στην πραγματικότητα. ”

“ Είναι σημαντικό να παραμείνουν εδώ για να συνεχίσουμε μαζί τη συνέχεια του έργου μας. Αυτό που φέρνουν στη Liverpool FC είναι ανεκτίμητο. ”

Δεν φεύγει από το Anfield ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com