Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Klopp»

«Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Klopp»

Ο Jürgen Klopp ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με την Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2026, όπως αναφέρει ο David Ornstein στην The Athletic UK.

Από το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου και σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ο Γερμανός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Τόσο εκείνος, όσο και το τεχνικό του επιτελείο δεσμεύονταν με συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως η FSG ήθελε να τους κρατήσει για περισσότερα χρόνια στο Anfield, ώστε να χτιστεί μια πραγματική Κόκκινη δυναστεία γεμάτη τίτλους.

Ο 54χρονος βρίσκεται στη Liverpool από τον Οκτώβριο του 2015 και αν παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2026 στον σύλλογο, θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο Ornstein, η επίσημη ανακοίνωση δεν είναι μακριά, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Klopp θα ξεπεράσουν τα £10 εκατομμύρια.

Τη φετινή σεζόν η Liverpool υπό τις οδηγίες του Γερμανού έχει πανηγυρίσει ήδη την κατάκτηση του Carabao Cup πριν δύο μήνες και διεκδικεί την κατάκτηση του quarduple, θέλοντας να γίνει η πρώτη Αγγλική ομάδα που το καταφέρνει.

Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις φαίνεται να έπαιξε ο Mike Gordon, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ στο Anfield και συζήτησε με τον Klopp και τον μάνατζερ του, Mark Kosicke για την ανανέωση του συμβολαίου.

Για πάντα Κόκκινος ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com