Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/4/2003 Νίκη επί Charlton με ανατροπή στο τέλος (vid)

Σαν σήμερα: 21/4/2003 Νίκη επί Charlton με ανατροπή στο τέλος (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Charlton Athletic στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τη νίκη να έρχεται από ανατροπή στα τελευταία 5′!

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Κόκκινοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, όταν ο Shaun Bartlett εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Djimi Traoré κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Jerzy Dudek, σημειώνοντας το 0-1 στο 47′.

Οι Reds που δεν τα παρατούν ποτέ, προσπάθησαν με επιθέσεις διαρκείας να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ, αλλά έβρισκαν μπροστά τους την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Λονδρέζων.

Τελικά οι προσπάθειές τους θα αποδώσουν καρπούς αρχικά στο 86′, όταν από κόρνερ του John Arne Riise ο Sami Hyypia με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή θα σημειώσει το 1-1. Περίπου 5 λεπτά αργότερα, ο Michael Owen θα δώσει την μπάλα στον Steven Gerrard, ο οποίος ανάμεσα από δύο αμυντικούς, με επίσης συρτό διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Dean Kiely σημειώνοντας το τελικό 2-1, εν μέσω τρελλών πανηγυρισμών στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες.

Μα τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκε εκείνη την μέρα, ο μετέπειτα Κόκκινος Paul Konchesky.

Στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Δευτέρας του Πάσχα των Καθολικών, παρακολούθησαν την νίκη και ανατροπή των Κόκκινων 42.010 θεατές και διαιτητής ήταν ο S.W. Dunn.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds στο 12′:41″ του παρακάτω video. Σε περίπτωση που δεν ανοίξει, πατήστε εδώ.

Σαν σήμερα: 21/4/2003 Νίκη επί Charlton με ανατροπή στο τέλος
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com