Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent εξηγεί πως κέρδισαν την City οι Reds

Ο Trent εξηγεί πως κέρδισαν την City οι Reds

Ο Trent Alexander-Arnold εξήγησε σε δηλώσεις του στην Daily Mail τι άλλαξαν οι Reds στο πλάνο τους, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Η Liverpool κέρδισε με 3-2 την Manchester City το απόγευμα του Σαββάτου στο Wembley και πήρε εκείνη την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Trent Alexander-Arnold σε δηλώσεις του για τη νίκη-πρόκριση ανέφερε:

“ Αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Παίξαμε ψηλά αλλά δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν στην πλάτη μας όσο ήθελαν. Λειτούργησε πολύ καλά. Τους πιέσαμε ψηλά, κερδίσαμε την μπάλα όταν τη χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Δεν νομίζω ότι έχω δει μια ομάδα να νικήσει τη Manchester City όπως εμείς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη αντίπαλο – είναι διαφορετική ομάδα από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο. ”

“ Αλλά νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, τους πιέσαμε όπως θέλαμε να πιέσουμε και ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από εμάς. ”

“ Τα τελευταία χρόνια, έδειξαν ότι έχουν ισχυρό χαρακτήρα και ότι οι αποτυχίες δεν τους ενοχλούν ιδιαίτερα. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι μια ομάδα θα τους κόψει βαθμούς της και θα είμαστε σε θέση να επιτεθούμε σε αυτό. ” Είπε ο Trent.

“ Μπορούμε μόνο να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να δούμε τι θα συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας, κάποιος θα μας κάνει τη χάρη. ”

Τα θέλουν όλα φέτος οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com