Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Salah και τραυματίες

Ο Klopp για City, Salah και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Σαββατιάτικου ημιτελικού με την Manchester City για το FA Cup.

Ο προπονητής των Reds ρωτήθηκε για τον αγώνα με την Newcastle που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14:30, 3 μέρες μετά την Villarreal:

“ Αυτό είναι ένα φυσιολογικό πρόβλημα. Είναι δικό μας πρόβλημα. Αλλά το να παίζουμε στις 12:30 αποτελεί ένα πρόβλημα. Κάθε ώρα ξεκούρασης μετράει, δεν το καταλαβαίνω. ”

“ Κανένας από το BT Sport δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Αλλά η κοινή λογική λέει πως θα ήταν σωστό να μετακινήσουμε τον αγώνα. ”

Για τον Σαββατιάτικο ημιτελικό:

“ Είδα μόνο μερικά στιγμιότυπα της (από τον αγώνα του Metropolitano) μετά το παιχνίδι χθες το βράδυ. Είχαμε τα ίδια προβλήματα την περασμένη εβδομάδα – τα ταξίδια είναι έντονα, αλλά θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα; Δεν ξέρω. Δεν έχω δει ακόμα ολόκληρο το παιχνίδι τους, αλλά θα το δω σήμερα το απόγευμα. ”

“ Η City ήταν πολύ δυνατή την περασμένη εβδομάδα και εμείς δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι όταν είμαστε στα καλύτερά μας – θα ήταν ωραίο ε; Νομίζω ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε. ”

“ Αν έρθει πάλι 2-2, τότε θα παίξουμε 120 λεπτά και μετά θα έρθουν τα πέναλτι, θα ήταν πραγματικά τρελό να συμβεί αυτό. Θέλω να είμαι στους τελικούς, αλλά είναι δύσκολο. ”

“ Προσπαθούμε να αμυνθούμε εναντίον τους. Μερικές φορές λειτουργεί και μερικές φορές όχι. Ξέρουμε την ποιότητά τους – πρέπει να κερδίσουμε τις καθοριστικές μονομαχίες. Χάσαμε δύο την περασμένη εβδομάδα. Τα γκολ που βάλαμε ήταν πολύ καλά. Θα είναι πραγματικά ένα έντονος αγώνας. ” Είπε ο Klopp.

“ Τα επίπεδα συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι τρελά. Είναι παρόμοιο με τον τελικό της Chelsea, παίξαμε 120 λεπτά και η ένταση ήταν τρελή. ”

“ Από τακτικής άποψης ο αγώνας θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον και αυτό είναι καλό για όλους όσους παρακολουθούν. ”

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί:

“ Θέλω να απομένουν 12 αγώνες. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα που μπορούμε να έχουμε, καθώς σημαίνει ότι είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις. Το Wembley είναι ένα μεγάλο γήπεδο. Νομίζω ότι θα είναι ωραίο παιχνίδι. ”

Αν βλέπει τον αγώνα ως τελικό:

“ Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως τελικό. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα έχουμε άλλα 12 παιχνίδια. Έτσι έχουμε προσεγγίσει κάθε παιχνίδι από τον Ιανουάριο. Πρέπει να πάμε για αυτό. Είναι ο ημιτελικός – θέλουμε να φτάσουμε στο τελικό. Θα προσπαθήσουμε. ”

Για το FA Cup:

“ Δεν κερδίζουμε τελικούς τόσο συχνά όσο θα ήθελα, αλλά αυτή είναι μια τεράστια διοργάνωση! Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Σημαίνει τα πάντα για εμάς. Ελπίζω ότι ο κόσμος μας μπορεί να φτάσει στο Λονδίνο και να έχουμε την ατμόσφαιρα που αξίζει σε έναν αγώνα της Liverpool εναντίον της City. ”

Αν έχει προετοιμαστεί για πιθανά πέναλτι η ομάδα:

“ Προπονούμαστε σε αυτά αρκετά συχνά και θα μπορούσαμε να τα είχαμε χθες το βράδυ. Τα αγόρια θα πρέπει να ξέρουν ποια γωνιά θέλουν να διαλέξουν! ”

Γιατί δεν ξεκίνησε χθες ο Mo Salah:

“ Ο λόγος που ο Mo δεν ξεκίνησε είναι απλός. Ελπίζουμε να έχουμε άλλα 12 παιχνίδια, όταν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές, θέλουμε να το κάνουμε. Ακόμα κι αν είχε σκοράρει 4 γκολ εναντίον της City, δεν θα ξεκινούσε χθες το βράδυ. ”

“ Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο, είναι απλά μια ανάγκη. Ακόμα κι αυτός είναι απλώς ένας άνθρωπος και θα υπάρξουν παιχνίδια όπου δεν μπορεί να ξεκινήσει ή θα γίνεται αλλαγή, κάτι το οποίο μισεί! ”

“ Η ένταση του παιχνιδιού χθες το βράδυ μου έδειξε ότι ήταν σωστό να κάνω 7 αλλαγές. Θέλω τα αγόρια να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδό τους όσο πιο συχνά γίνεται. ”

Αν υπάρχουν τραυματισμοί:

“ Ο Diogo (Jota) δέχθηκε ένα ελαφρύ χτύπημα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εντάξει – θα πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά αύριο. Αυτό είναι όλο. ”

Αν ο Mo Salah είναι κουρασμένος:

“ Είναι λογικό. Εάν κοιμάσαι για 4 νύχτες την εβδομάδα για μόνο 2 ώρες, είναι φυσικό να το νιώσεις την κούραση την 5η νύχτα. ”

“ Εγώ πρέπει να πάρω αποφάσεις. Πρέπει να διαχειριζόμαστε την κατάσταση. ”

Η Liverpool έκανε 7 αλλαγές χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com