Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά ποδοσφαιριστής της Liverpool o Ben Doak

Οριστικά ποδοσφαιριστής της Liverpool o Ben Doak

Παίκτης της Liverpool θα είναι οριστικά από του καλοκαίρι ο νεαρός Σκωτσέζος εξτρέμ της Celtic, Ben Doak, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η Athletic.

Ο 16χρονος υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους Reds, κάτι που σημαίνει πως θα ντυθεί στα κόκκινα από τον Ιούλιο και θα φέρει στα ταμεία της Celtic 600.000 λίρες ως αποζημίωση.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έδωσε στον Doak τη πρώτη του συμμετοχή το χειμώνα με τη φανέλα της Celtic στον αγώνα απέναντι στη Dundee United, ενώ πήρε λεπτά και στο μεγάλο ντέρμπι με την Rangers, σε μια προσπάθεια των Κέλτων να πείσουν τον ταλαντούχο εξτρέμ να μείνει κάτοικος Γλασκώβης.

Οι «Ριγέ» δεν κατάφεραν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή και εκείνος, παρά το ότι η Leeds United του προσέφερε καλύτερο συμβόλαιο, επέλεξε να υπογράψει για τη Liverpool.

O Doak αγωνίζεται επί των πλείστο στα άκρα της επίθεσης, όμως μπορεί να παίξει και στην άμυνα, ενώ λόγω της τεχνικής του κατάρτισης παίζει και στο «10».

Ο Klopp είναι ανοιχτός στο να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Trent Alexander-Arnold, Tyler Morton και Kaide Gordon και ο Doak ελπίζει πως θα είναι ο επόμενος που θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Για τη Liverpool, η μεταγραφή του Σκωτσέζου δίνει συνέχεια στη τακτική του «παιδομαζώματος» της ομάδας, με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των ταλέντων που έρχονται από την ακαδημία.

O Ben Doak στο ντεμπούτο του απέναντι στη Dundee United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com