Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους Raphinha, Divock Origi και Karim Adeyemi

Τα νεότερα για τους Raphinha, Divock Origi και Karim Adeyemi

Το ενδιαφέρον των Reds για τον Raphinha δεν έχει ακόμη μετουσιωθεί σε κάποια συγκεκριμένη προσέγγιση για τον παίκτη. Η Barcelona φαίνεται τώρα να έχει κάνει την πρώτη κίνηση, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο φημολογούμενος στόχος της Liverpool, «συμφώνησε τους προσωπικούς όρους» του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Η ισπανική SPORT με χθεσινό δημοσίευμα της, ισχυρίζεται ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι πρόθυμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους γίγαντες της La Liga και «βάζει ως προτεραιότητα» το να αποτελέσει μέρος του project, το οποίο θέλει να υλοποιήσει ο Xavi Hernandez.
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας ότι η συμφωνία με την Leeds για το ποσό της μεταγραφής, παραμένει το μόνο εμπόδιο για τη μεταγραφή, αλλά η απροθυμία του παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Elland Road θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ της Barcelona. Σημειώνει, επίσης, ότι τόσο η Liverpool όσο και η Bayern Munich παρακολουθούν την κατάσταση, αλλά ο ισπανικός σύλλογος είναι πλέον ξεκάθαρα το φαβορί.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η AC Milan βρίσκεται «κοντά» σε συμφωνία με τον επιθετικό της Liverpool, Divock Origi. Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από το Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή, μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Η AC Milan οδηγεί την κούρσα για την υπογραφή του και φαίνεται ότι η συμφωνία είναι πλέον κοντά, σύμφωνα με την Daily Mail.
Δημοσιεύματα στην Ιταλία, την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη, των εκπροσώπων του και της AC Milan, βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Η Borussia Dortmund φέρεται να θέλει να «ξαναρχίσει τις συνομιλίες» με τη RB Salzburg, με σκοπό να καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του φημολογούμενου στόχου της Liverpool, Karim Adeyemi, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία. Ο 20χρονος Γερμανός επιθετικός έχει συνδεθεί με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, τους τελευταίους μήνες, αλλά φαινόταν ότι η Dortmund ηγείτο της κούρσας για την απόκτηση του, μέχρι που προέκυψαν νεότερες αναφορές από τη Γερμανία ότι οι δύο σύλλογοι δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για την αμοιβή του παίκτη.

Σήμερα, η γερμανική εφημερίδα Ruhr Nachrichten, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GGFN, ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος της Bundesliga είναι πρόθυμος να ανοίξει ξανά τις συζητήσεις, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και να προλάβει τον ανταγωνισμό από ομάδες όπως η Liverpool.
Η Bild προσθέτει ότι η Salzburg θέλει να ανακτήσει ένα ποσό ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για τον Adeyemi και η πιθανή πώληση του Erling Haaland το καλοκαίρι θα μπορούσε να επιτρέψει στην Dortmund να καλύψει αυτό το ποσό.

Τα νεότερα για τους Raphinha, Divock Origi και Karim Adeyemi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com