Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Λατρεύω τη ζωή στη Liverpool»

Alisson: «Λατρεύω τη ζωή στη Liverpool»

Ο Alisson Becker μίλησε στο site των Reds για την παρουσία του στην ομάδα, την σχέση του με τον Jürgen Klopp και την προοπτική κατάκτησης της Premier League.

Ο keeper για την παρουσία του στην ομάδα δήλωσε:

“ Εδώ στη Liv είναι το μέρος που νιώθω πιο άνετα γιατί οι παίκτες θέλουν πραγματικά να είμαι ένας επιπλέον παίκτης στο γήπεδο. ”

“ Νομίζω ότι το μεγάλο πράγμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Έχεις αυτοπεποίθηση κάνοντας πράγματα, παίζοντας. Πρέπει να έχεις μια ομάδα που της αρέσει να παίζει και με τον τερματοφύλακα και πρέπει να έχεις έναν προπονητή που σου δίνει την ελευθερία να παίξεις γιατί μπορείς να είσαι καλός [για την ομάδα]. ”

Για την σχέση του με τον Jürgen Klopp:

“ Λατρεύω τη ζωή εδώ στη Liverpool. ”

“ Είναι μια πολύ καλή σχέση. Είναι σαν πατέρας για μένα. Όταν μίλησα μαζί του για πρώτη φορά στο FaceTime, απάντησε στην κλήση και άρχισε να χαμογελά, άρχισα να χαμογελάω και μπορούσαμε ήδη να δούμε ότι θα είχαμε μια σύνδεση. ” Είπε ο Alisson.

“ Νομίζω ότι έχω κάποια συναισθήματα για τη ζωή και το πώς λειτουργεί η ζωή που είναι παρόμοια με αυτόν. ”

“ Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύει [ο Klopp] και ο τρόπος που κάνει την ομάδα να νιώθει άνετα και ταυτόχρονα μας πιέζει. Είναι ένας τύπος που είναι πάντα χαρούμενος, αλλά όταν πας στο γήπεδο κάνεις σκληρή δουλειά , σοβαρή δουλειά και είναι κορυφαίος προπονητής. ”

“ Λοιπόν όλα αυτά τα πράγματα συμβάλλουν σε μια καλή σχέση. Μου αρέσει πολύ να είμαι εδώ και να συνεργάζομαι μαζί του. ”

Χαρούμενος στη Liverpool ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com