Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη»

Klopp: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος έμεινε ο Jürgen Klopp από το πολύ μεγάλο διπλό της ομάδας στο Emirates Stadium, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για το σπουδαίο διπλό:

“ Πράγματι, είναι [μεγάλοι τρεις βαθμοί]. Το να έρθεις εδώ και να κερδίσεις την Arsenal είναι ήδη δύσκολο, αλλά να κερδίσεις το παιχνίδι όπως είναι – πιο ιδιαίτερο. ”

“ Ξεκινήσαμε πολύ καλά και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν υπομονετικές και η κατοχή μας δεν ήταν τόσο καλή. Έπρεπε να βρούμε στιγμές για να περάσουμε τη μπάλα. ”

“ Είχαν επίσης καλά διαστήματα και έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Θέλαμε να βελτιωθούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυνθήκαμε πιο ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν πολύ πιο μπροστά στο γήπεδο. Εκείνη τη στιγμή όλο το παιχνίδι άλλαξε πραγματικά. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Δυστυχώς πήρε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό και υπήρξαν τόσα πολλά τάκλιν που ήμουν σαν «Θεέ μου» και ήμουν λίγο νευρικός! Αλλά καταλαβαίνω γιατί το έκανε! ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo είπε ότι ήταν καλά, αλλά πρέπει ακόμα να τον δοκιμάσεις στην προπόνηση και είχαμε μια πλήρη προπόνηση με τα άλλα αγόρια, οπότε μείναμε σε αυτό. Ήταν ξεκάθαρο ότι θα ερχόταν μαζί μας. Ήταν πολύ ζωηρός και κράτησε τον Kieran Tierney ήσυχο. ”

“ Αυτό βοήθησε τον Trent Alexander-Arnold, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Κόντρα στον Gabriel Martinelli, χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο παίκτες. Συγκλονιστικό παιχνίδι ήταν και για τον Andy Robertson. ”

Για το λάθος του Thiago:

“ Μπορεί να συμβεί, αλλά δεν πρέπει. Ο Thiago το ξέρει αυτό! Είναι ίσως ο πιο ανακουφισμένος άνθρωπος! Ο Alisson τον έσωσε. Θα μπορούσαν να μας είχαν τιμωρήσει. ”

“ Φυσικά θα μπορούσαμε να βρεθούμε πίσω με 1-0, όμως μετά σκόραρε ο Jota και κάναμε το 0-1. Οπότε αυτή ήταν η μεγάλη στιγμή. ”

Για τη μάχη του τίτλου πρόσθεσε:

“ Δεν σκέφτομαι πολύ τη City, η μόνη ευκαιρία που έχουμε είναι να κερδίσουμε έναν απίστευτο αριθμό αγώνων επειδή οι αντίπαλοί μας κερδίζουν απίστευτα παιχνίδια. Σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον σε τρελά επίπεδα. ”

“ Πήραμε μόνο 90 πόντους [το 2019] επειδή το πήραν εκείνοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι αλλά είναι έντονο. Αυτό είναι εντάξει, αλλά όλοι οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα και πρέπει να βρεις τρόπο. Σήμερα το κάναμε κόντρα στην Arsenal.”

“ Περνάμε προφανώς μια καλή περίοδο. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Είμαστε ένα βαθμό [πίσω από τη City], αλλά παραμένει το ίδιο. Πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε τη City και μετά όλες τις άλλες. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν σε φόρμα από τις διεθνείς υποχρεώσεις. Στη συνέχεια, έχουμε ένα αγώνα που ξεκινά νωρίς εναντίον της Watford. Είναι καλύτερο να μείνουμε ένα βαθμό πίσω από 14 πόντους. ”

“ Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, πώς μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό. Είναι τόσο δύσκολο – νομίζω ότι είναι το παιχνίδι νούμερο 13 από τότε που συναντήσαμε την Arsenal στο Carabao Cup. ”

“ Για αυτούς είναι επτά – αυτά είναι έξι ακόμη παιχνίδια για εμάς. Δεν παραπονιόμαστε γι’ αυτό, το θέλαμε έτσι. Ας δούμε πώς θα πάει. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Αν κάποιος πει ότι ο Trent δεν μπορεί να αμυνθεί, τότε μπορεί να έρθει σε μένα και θα τον βγάλω knock out!. Δεν μπορώ να το ακούω πια, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει το αγόρι! ”

Για τον αγώνα:

“  Δύο ομάδες κορυφαίας κατηγορίας συναντήθηκαν, και οι δύο με ποδοσφαιρική ιδέα, προσπαθώντας και οι δύο να είναι κυρίαρχοι στην κατοχή. Αν δεν κλείσεις σωστά το κέντρο, η μπάλα είναι στην τελευταία γραμμή. Υπήρχαν επίσης τέσσερις ή πέντε καταστάσεις οφσάιντ που δεν δόθηκαν. ”

Για την απόσταση από την κορυφή:

“ Σε δέκα χρόνια, πιστεύεις ότι κάποιος θα πει ότι πρέπει να είσαι περήφανος [που τερματίζεις δεύτερος κατά έναν βαθμό]; Μάλλον όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε μια ειδική ομάδα εδώ και προσπαθούμε να αποσπάσουμε ό,τι μπορούμε από την κατάσταση. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αρκετούς παίκτες μεταξύ των γραμμών. Η κίνηση δεν ήταν ακριβώς αυτή που θα έπρεπε. Δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα γιατί ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Η ταχύτητα που έχει η Arsenal και η φυσική της κατάσταση – είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, οπότε δεν ήμουν θυμωμένος στο ημίχρονο. Ήθελα απλώς να αλλάξω μερικά πράγματα. ”

Για την απόκρουση του Alisson στο σουτ του Odegaard:

“ Ήταν μια συγκλονιστική απόκρουση από τον Ali [πριν το 0-1]. Για μένα ήταν ένα γκολ, για να είμαι ειλικρινής. Με την ποιότητά τους, συχνά τελειώνουν τέτοιες καταστάσεις. Ο Ali δεν το άφησε να συμβεί. ”

Για τις 9 συνεχόμενες νίκες:

“ Έχουμε momentum, αλλά αυτό είναι το πιο εύθραυστο πράγμα στον πλανήτη. Κάποιος το πατάει και έχει σπάσει. ”

Για το 0-2 του Firmino:

“ Δεν ήξερα ποιος σκόραρε το δεύτερο, αλλά είδα τον Bobby να παίρνει κίτρινη. Οπότε υποθέτω ότι δεν θα έβγαζε τη φανέλα αν σκόραρε ο Hendo! ” Είπε ο Klopp.

Για τον Sadio Mane:

“ Ίσως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί δεν κερδίζει φάουλ. Δεν βουτάει πάντως, τον ξέρω καλύτερα από τον καθένα. Δεν το κάνει! ”

“ Έλλειψη προστασίας; Όπως θες να το πεις. Το έχω βαρεθεί, γι’ αυτό ήμουν λίγο θυμωμένος. ”

Ο Bobby Firmino διαμορφώνει το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com