Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wenger: «Πρέπει να δώσει τα χρήματα στον Salah η Liverpool»

Wenger: «Πρέπει να δώσει τα χρήματα στον Salah η Liverpool»

Μέλι έσταξε για τον Mo Salah ο Arsene Wenger, αποθεώνοντας τον και τονίζοντας πως η Liverpool θα πρέπει να του δώσει τα χρήματα που ζητάει και να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο πρώην τεχνικός της Arsenal δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Αιγύπτιο, παρομοιάζοντας τον μάλιστα με τους Lionel Messi και Cristiano Ronaldo.

“ Από τον Αύγουστο μέχρι το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Τον έχω δει να σκοράρει γκολ αυτή τη σεζόν που είναι εξαιρετικά. Και μόνος του. ” Είπε ο Wenger στο Bein Sports.

“ Salah και Manw, δεν θα ήθελες να τους χάσεις γιατί γίνονται αστέρια με τη Liverpool. Μέρος της ιστορίας της τώρα. ”

“ 400.000 λίρες την εβδομάδα; Κοιτάξτε, κάθε κατάσταση είναι διαφορετική και ξεχωριστή. Πρέπει να κοιτάξετε τον ιατρικό φάκελο του παίκτη. Ποτέ δεν χάνει παιχνίδι. Θα το έκανες. ”

“ Εξαρτάται και από τα φυσικά προσόντα. Αν είναι γρήγορος, πολύ γρήγορος και χάνει λίγο, τότε είναι ακόμα γρήγορος. Αν είναι ήδη περιορισμένος και αργός, τότε δεν θα το έκανες. ”

“ Για τον Mo Salah, θα το έκανες. Είναι ένα μείγμα των Ronaldo και Messi. Μπορεί να τρέξει με την μπάλα και να δώσει την τελική πάσα. Νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πολύ στο να δίνει την τελική μπάλα. ” Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Ο Mo Salah πανηγυρίζει κόντρα στην Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com