Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Ο τελικός ανήκει στο παρελθόν-έχουμε επικεντρωθεί στη Norwich»

Elliott: «Ο τελικός ανήκει στο παρελθόν-έχουμε επικεντρωθεί στη Norwich»

Πίσω της αφήνει η Liverpool την Κυριακάτικη κατάκτηση του Carabao Cup και επικεντρώνεται στον αγώνα με την Norwich για το FA Cup, όπως δήλωσε ο Harvey Elliott στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Harvey μίλησε για τον τελικό και την κατάκτηση του τίτλου:

“ Τα συναισθήματα ήταν πολύ υψηλά. Προφανώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για όλους σε όλο τον κόσμο. Για να φύγεις με τη νίκη και ένα άλλο τρόπαιο, είναι πάντα καλό να παίρνεις τρόπαια. ”

“ Πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος και αν σε καλέσουν, πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία, τη σωστή εστίαση για να συνεχίσεις και να μην αφήνεις ό,τι συνέβη πριν να επηρεάσει εσένα και τον τρόπο που παίζεις και να επικεντρωθείς σε όλα στη στιγμή. ”

“ Μόλις είχαμε αυτό το συναίσθημα, είπαμε ο ένας στον άλλον ότι θέλουμε περισσότερο από αυτό. Όλοι λέμε, «Άλλα τρία ακόμα. Ας φτάσουμε εκεί». Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε μια τεράστια μάχη για να φτάσουμε σε αυτούς τους τελικούς. ”

“ Στο τέλος της ημέρας, εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, πρέπει να παλέψουμε για αυτές τις νίκες και πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα, για να βεβαιωθούμε ότι οι οπαδοί μπορούν να έχουν περισσότερες εμπειρίες όπως αυτή. ” Πρόσθεσε ο Elliott.

“ Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε ξανά, θέλοντας να ζήσουμε αυτές τις στιγμές με τους οπαδούς και με όλους στο Liverpool. ”

Για τη συνέχεια:

“ Ακόμα και σήμερα, δεν μιλάμε πια για τον τελικό γιατί ανήκει στο παρελθόν. Όλη η εστίαση είναι στην Τετάρτη γιατί είναι άλλο ένα τεράστιο παιχνίδι, ένα άλλο παιχνίδι που θα μας ωθήσει στη σωστή κατεύθυνση, σε έναν άλλον τελικό ελπίζουμε. ”

“ Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι, να κόψουμε όλα τα μικρά λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και ελπίζουμε να βγούμε με μια νίκη, καθώς και μια ανέπαφη εστία. ”

Έχει ήδη σκοράρει στο φετινό FA Cup ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com