Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ξεκινά απόψε ο Kelleher

Δεν ξεκινά απόψε ο Kelleher

Αλλαγή θα έχουμε απόψε το βράδυ κάτω από τα δοκάρια της Liverpool, καθώς ο Caoimhin Kelleher δεν θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με την Norwich, όπως ξεκαθάρισε ο Jürgen Klopp.

Ο Ιρλανδός έγινε ήρωας για την Liverpool στον Κυριακάτικο τελικό του Carabao Cup με την Chelsea, όμως στον αγώνα του FA Cup θα δούμε τον Alisson Becker να υπερασπίζεται την Κόκκινη εστία.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα δούμε τον Kelleher να ξεκινάει:

“ Όχι, δεν θα ξεκινήσει. Είχε 120 λεπτά [την Κυριακή]. Με ρωτήσατε την περασμένη εβδομάδα αν θα παίξει πριν και είπα «Όχι, έχει συνηθίσει στην κατάσταση που απλά μπαίνει και πρέπει να παίξει. ”

“ Δεν έχει συνηθίσει να παίζει 120 λεπτά και να είναι ο ήρωας – δεν χρειάζεται να επιμηκύνεις την κατάσταση. ”

“ Έχει να κάνει με την ανάπτυξη και ο Caoimhin αναπτύχθηκε εδώ στην κατάσταση απίστευτα καλά. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να τον πουλήσουμε ή κάτι τέτοιο, ούτε να τον δανείσουμε. ”

“ Χρειαζόμαστε ένα δυνατό νούμερο δύο και πρέπει να το ρωτήσετε εκείνον, αλλά έχει εδώ ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και έχουμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο μαζί του. ”

“ Αλλά φυσικά θέλουμε να βοηθήσουμε και το αγόρι να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, αυτό κάναμε μέχρι τώρα και αυτό θα κάνουμε επίσης. Αλλά ίσως υπάρξει μια χρονιά που πρέπει να πάει δανεικός. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα γίνει φέτος ή το επόμενο έτος. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά ο Marcelo [Pitaluga] είναι ήδη σε καλό δρόμο και πρέπει πραγματικά να αγγίξουμε αυτήν την κατάσταση. Ο Adrian κάνει απίστευτη δουλειά, οπότε θα δούμε. Αλλά χρειάζεστε την ποιότητα που έχουμε εδώ και αν αποδυναμωθούμε εάν θέλει να πάει κάπου, τότε δεν έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. ”

Επιστρέφει ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com