Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Norwich

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Norwich

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Norwich για το FA Cup μίλησε για τον τραυματισμό του Thiago, την κατάκτηση του Carabao Cup και την προοπτική κατάκτησης και των 4 τροπαίων.

Ο Γερμανός μίλησε για την κατάκτηση του Carabao Cup:

“ Η νοοτροπία και των δύο ομάδων ήταν σε απίστευτο επίπεδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία για κάθε είδους νοοτροπία, όχι μόνο για εμάς αλλά και για την Chelsea. ”

“ Το επίπεδο συγκέντρωσης και των δύο ομάδων ήταν τρελό. Είναι πολύ καλό και πολύ σημαντικό. Θα το έχουμε αυτό για το υπόλοιπο της σεζόν; Δεν ξέρω, αλλά θα προσπαθήσουμε. ”

Για την προοπτική κατάκτηση και των 4 τίτλων:

“ Καμία ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν κέρδισε ποτέ και τους 4, σωστά; Γιατί είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν είμαστε καν κοντά στο να σκεφτόμαστε τρελά πράγματα όπως αυτό. ”

“ Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουμε μια ευκαιρία, το βλέπουν ως κομπλιμέντο, αλλά εγώ δεν το βλέπω ως κομπλιμέντο. Αντιμετωπίζουμε πολλές πολύ καλές ποδοσφαιρικές ομάδες από τώρα έως το τέλος του Μαΐου. ”

“ Ακόμη και η City, με όλη την ποιότητα που έχει – τα τελευταία χρόνια, δεν μπόρεσε να τα κερδίσει, αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Η πραγματικότητα είναι ότι για να κερδίσεις κάτι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο επόμενο βήμα και όχι στο μετά. Αυτό είναι που κάνουμε. ”

Για το πρόβλημα του Thiago ανέφερε:

“ Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή. Παρακολούθησα το ζέσταμα και δεν είδα τίποτα – μετά επέστρεψα στα αποδυτήρια και τον είδα στο κρεβάτι να λέει ότι ένιωθε τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του. Δεν ήταν καλή στιγμή. ”

“ Δεν ξέρουμε ακριβώς για πόσο θα μείνει εκτός. Για το Σαββατοκύριακο, δεν είμαι σίγουρος. Ίσως και για την Inter; Μετά από αυτό, σίγουρα (θα επιστρέψει). Είναι και πάλι καλά, αλλά δεν είναι σε φόρμα. ”

Για την κατάσταση των παικτών:

“ Θα δούμε – δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα (η φυσική κατάσταση). Είναι σπάνιο να κερδίσεις κάτι, αλλά έχεις ακόμα το αποφασιστικό κομμάτι της σεζόν που έρχεται. Έχω τόση πίστη και εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αλλαγές – παίξαμε 120 λεπτά. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι παίρνουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα γιατί υπήρχε μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο Wembley. Για όσους δεν ήταν στο Wembley, γιορτάστε αύριο το βράδυ. Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο. ”

Για τα παράπονα της FA από τον Elliott που κράτησε καπνογόνο:

“ Θα του μιλήσω; Ναι, ίσως. Ο Harvey είναι πολύ νέος. Μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνει. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στον κόσμο του ποδοσφαίρου; Όχι. ”

Για τους Κυριακάτικους πανηγυρισμούς:

“ Το πάρτι ήταν στα αποδυτήρια. Στο λεωφορείο ακουγόταν δυνατή μουσική, δεν υπήρχε μουσική στο αεροπλάνο και ήμασταν σπίτι στις 12:30 π.μ., αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Δώσαμε στα αγόρια το ρεπό χθες. Οι εορτασμοί δεν ήταν πολύ μεγάλοι. ”

Για την εμφάνιση του Luis Diaz:

“ Τα πήγε πολύ καλά. Χρειαζόμαστε αυτό το είδος ποιότητας. Τα πήγε απίστευτα καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο. Απλώς του βγήκε η κούραση στο Wembley. Χωρίς κάποιον τραυματισμό. ”

“ Ακόμα πάλευε πολύ σκληρά. Ήταν ένα απίστευτα έντονο παιχνίδι. Ήταν απολύτως τρελό. ”

Εντυπωσιακός και ασταμάτητος ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com