Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Reds προετοιμάζονταν για καιρό για τα πέναλτι

Οι Reds προετοιμάζονταν για καιρό για τα πέναλτι

Καλύτερη και αλάνθαστη αποδείχθηκε η Liverpool στην διαδικασία των πέναλτι του Carabao Cup, κατακτώντας το τρόπαιο, αφού επικράτησε με 11-10 της Chelsea.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα προετοιμαζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες για μια ενδεχόμενη διαδικασία των πέναλτι στο προπονητικό της κέντρο, με τη βοήθεια της γερμανικής ομάδας νευροεπιστημών (Neuro 11), η οποία μάλιστα επέλεξε τη σειρά που θα χτυπήσουν τα πέναλτι οι παίκτες, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Η ομάδα που συνεργάζεται με την Liverpool από το περασμένο καλοκαίρι έχει επικεντρωθεί κυρίως στις στημένες φάσεις, κάνοντας την διαφορά μέχρι στιγμής.

Ο Jürgen Klopp δήλωσε για τη διαδικασία των πέναλτι:

“ Κάπως είχα την αίσθηση ότι το αξίζαμε, ο Caoimhin το άξιζε ιδιαίτερα και πρέπει να πείτε ότι έχουμε την neuro11. Δουλέψαμε μαζί τους. Στην προετοιμασία, θα έπρεπε να είχατε δει τα παιδιά στην προετοιμασία. ”

“ Προπονούνταν στις στημένες φάσεις με τα παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες και κάθε παίκτης πέρασε από μια σωστή άσκηση, ψυχολογική, που είχε να κάνει με πέναλτι, κόρνερ και ελεύθερα χτυπήματα. ”

“ Αλλά και πέναλτι. Είχαμε λοιπόν μια λίστα για τα παιδιά. Πρώτα πέντε [πέναλτι] και μετά έξι, επτά, οκτώ. Αλλά κάποιοι από τους παίκτες δεν ήταν πια στο γήπεδο. ” Τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Kepa έχει μόλις χάσει το τελευταίο πέναλτι της διαδικασίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com