Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις τρόπαια»

Henderson: «Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις τρόπαια»

Το δεύτερο του League Cup και το πρώτο του ως αρχηγός της Liverpool κατέκτησε ο Jordan Henderson την Κυριακή, ο οποίος μάλιστα μίλησε στο Sky Sports για τον πρώτο φετινό τίτλο της ομάδας.

Για την κατάκτηση του τίτλου δήλωσε:

“ Είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Χρησιμοποιήσαμε όλη την ομάδα από την αρχή της διοργάνωσης – η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία έχουν συμμετάσχει, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή. ”

“ Είναι πολύ ξεχωριστό να κερδίζεις τρόπαια για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, ανεξάρτητα από τον ανταγωνισμό. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και ευτυχώς είμαστε στη σωστή πλευρά. Είναι πάντα δύσκολο όταν πηγαίνεις στα πέναλτι, ποτέ δεν είναι ωραίο, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά συνολικά άξιζαν τη νίκη. ”

Για το δεύτερο League Cup του:

“ Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι τρελό να πιστεύεις ότι ήταν πριν από 10 χρόνια που το κερδίσαμε και το να επιστρέψουμε και να το κερδίσουμε ξανά ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Πραγματικά ξεχωριστό.”

“ Ποτέ δεν θεωρώ δεδομένο ότι παίζω για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Το να κερδίζεις τρόπαια είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οι φίλαθλοι το αξίζουν, οι παίκτες το αξίζουν. ”

“ Ήταν μια φανταστική μέρα και ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να μας δώσει μια μικρή αρχή για τους τελευταίους μήνες της σεζόν γιατί υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί. ”

Kelleher και Henderson με το τρόπαιο!
Kelleher και Henderson με το τρόπαιο!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com