Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Luis Diaz»

Moyes: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Luis Diaz»

Σε αποκάλυψη προχώρησε ο προπονητής της West Ham, David Moyes αφού δήλωσε πως οι Hammers προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Luis Diaz τον περασμένο μήνα, πριν τον κάνει δικό της η Liverpool.

Οι Reds όπως φαίνεται δεν νίκησαν μόνο την Tottenham για να κάνουν δικό τους, τον Κολομβιανό, αλλά και την West Ham.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Moyes:

“ Είναι αλήθεια. Μίλησα με τον Luis Diaz στο τηλέφωνο και ήμασταν στη διαδικασία για να τον αποκτήσουμε από την Porto. Καταλαβαίνω ότι η Liverpool επρόκειτο να τον πάρει το καλοκαίρι και θα προσπαθούσα να τον αποκτήσω τον Ιανουάριο. ”

“ Δεν ξέρω αν η προσπάθεια να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο επηρέασε την απόφαση της Liverpool, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Ήταν μια περίοδος που νόμιζα ότι ήμασταν μόνοι μας. Μιλήσαμε με τον ατζέντη του στο Λονδίνο και κάναμε κίνηση. ”

“ Μετά ήρθαν και άλλοι σύλλογοι. Ο σύλλογος ήταν έτοιμος να κάνει προσφορές για τους σωστούς παίκτες και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. ” Τόνισε ο Moyes.

“ Είχα μια συνομιλία με τον Luis στο τηλέφωνο. Με διερμηνέα και τον ατζέντη του. Ήλπιζα πραγματικά ότι επρόκειτο να επιλέξει τη West Ham. Δεν τον πήραμε, αλλά η φιλοδοξία μας να υπογράψουμε τους καλύτερους παίκτες για να βελτιώσουμε τη West Ham είναι καλή. ”

Πολλές ομάδες ήθελαν τον Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com