Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joel Matip: «Έψαχνα το γκολ και επιτέλους το βρήκα!»

Joel Matip: «Έψαχνα το γκολ και επιτέλους το βρήκα!»

O Joel Matip πραγματοποίησε και χθες μία εντυπωσιακή αμυντικά εμφάνιση, ενώ σκόραρε και το πρώτο του φετινό γκολ, κάνοντας το 2-0 επί της Leeds!

O κεντρικός αμυντικός της Liverpool ανέφερε μετά το ματς ότι κυνηγούσε καιρό το γκολ -όχι πώς δεν το είχαμε καταλάβει-, ενώ μίλησε και για τις προκλήσεις πού είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα μας από τα «Παγώνια», το πώς κατάφερε -επιτέλους!- να μείνει για καιρό μακριά από τους τραυματισμούς, και για τον τελικό του Wembley.

«Προωθήθηκα και ο Mo πού έδωσε μία λαμπρή πάσα!», δηλώνει αρχικά στο site των Reds ο Καμερουνέζος.

«Δε χρειάστηκε να σταματήσω καθόλου, απλά συνέχισα το τρέξιμό μου, και η πάσα του ήταν η καλύτερη. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, γιατί η μπάλα ήρθε κατευθείαν μπροστά μου, και είμαι χαρούμενος πού μετά από μερικές προσπάθειες κατέληξε επιτέλους στα δίχτυα!»

  • Για την εμφάνιση της ομάδας ο Joel ανέφερε:

«Ξέρουμε ότι η Leeds είναι πάντα μία δύσκολη πρόκληση με τον τρόπο πού παίζουν και την ποιότητα πού έχουν, όμως τα πήγαμε καλά στα 90 λεπτά και ναι, θα έλεγα ότι ήταν μία υπέροχη νύχτα.»

  • Για την ικανότητά του να κουβαλά τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, και αν εξασκείται σε αυτό στην προπόνηση:

«Προσπαθώ! Γιατί μερικές φορές νομίζω ότι μού ταιριάζει, και επίσης θεωρώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο για τον αντίπαλο, γιατί πρέπει να προσαρμοστεί, καθώς κάποια στιγμή κάποιος παίκτης θα πρέπει να έρθει πάνω μου, και αυτό σημαίνει ότι κάποιος συμπαίκτης μου θα μείνει ελεύθερος. Θεωρώ ότι αυτό βοηθάει την ομάδα.»

  • Για το πόσο απολαμβάνει τη φετινή σεζόν:

«Σε προσωπικό επίπεδο είναι καλό ότι δεν είχα τραυματισμούς μέχρι τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σε αυτή την ομάδα όλοι τους ‘ανεβάζουν’ (ψυχολογικά) όλους, και είναι εξαιρετικό να παίζεις με συμπαίκτες αυτής της ποιότητας. Το να είσαι στο γήπεδο, το να παίζεις για τη Liverpool, είναι εξαιρετικό.»

  • Για το αν η δουλειά πού έκανε στην pre-season είναι ο λόγος πού επιτέλους έχει μείνει μακριά από τους τραυματισμούς:

«Από εκεί ξεκίνησε. Ήταν η βάση. Το κάναμε μαζί με το προσωπικό φυσικής κατάστασης, μαζί με την ιατρική ομάδα. Μας φροντίζουν πολύ, όμως μερικές φορές δεν έχεις επιρροή σε αυτό (στο αν θα παραμείνεις υγιής). Είμαι χαρούμενος πού είμαι γερός τώρα, και μακάρι αυτό να συνεχιστεί.»

  • Για τον επερχόμενο τελικό του Carabao Cup, o Joel Matip είπε τα εξής:

«Όλοι ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. Chelsea, μία εξαιρετική ομάδα, στο Wembley, ένα σπουδαίο στάδιο, και μία σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο.»

O Salah έδωσε την ασίστ στο γκολ του Matip.
O Salah έδωσε την ασίστ στο γκολ του Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com