Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Norwich, Jota, Firmino και Salah

Ο Klopp για Norwich, Jota, Firmino και Salah

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής τη συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Norwich στο Anfield.

Ο Γερμανός αρχικά μίλησε για τον τραυματισμό του Diogo Jota:

“ Δεν είναι διαθέσιμος αυτό το Σαββατοκύριακο. Η έκταση δεν είναι ακόμα σαφής – χρειαζόμαστε περαιτέρω αξιολόγηση. Είναι κάτι που έχει να κάνει με τους συνδέσμους γύρω από τον αστράγαλο. ”

“ Όλα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε. Η προστατευτική μπότα είναι στάνταρ σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να περιμένουμε. ”

Για τον Mo Salah:

“ Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους – είναι απολύτως τρελό. Ένα γκολ μακριά από τα 150 γκολ, είναι ένας τεράστιος αριθμός. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να το κάνει αύριο. ”

“ Είμαστε χαρούμενοι όταν τα αποδυτήρια είναι γεμάτα. Η επιστροφή του Mo είναι καλά νέα. Ο Sadio, ο Naby και ο Mo είχαν την ίδια υποδοχή όταν επέστρεψαν. Αλλά πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και όταν δεν είναι εκεί – τα παιδιά το έκαναν αυτό στο με εντυπωσιακό τρόπο. ”

Αν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί:

“ Με την ένταση του τελευταίου παιχνιδιού, δεν ξέρουμε ακόμα αν κάποιος έχει ενοχλήσεις ή τραυματισμό. Δεν έχω ιδέα με ποιον μπορούμε να ξεκινήσουμε. Θα έπρεπε να έχουμε καλές επιλογές, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. ”

“ Πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα ποδοσφαιρικά μας παιχνίδια και να δούμε αν θα πλησιάσουμε (στην κορυφή). ”

Για τη Norwich πρόσθεσε:

“ Ξέρετε πόσο μου αρέσει και σέβομαι τον Daniel Farke. Έκανε απίστευτη δουλειά εκεί, αλλά ήταν δύσκολο στην αρχή της σεζόν. Ο Dean ήρθε και αυτό που κάνει είναι πολύ καλό. Έχουν έρθει οι μεταγραφές. Είναι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ”

“ Αν τους αφήσεις να παίξουν, τότε παίζουν. Αν τους δώσεις την ευκαιρία να μπουν πίσω από την τελευταία γραμμή, θα το κάνουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτές τις πάσες στην πλάτη της άμυνας. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την κατάστασή μας. Εμείς επιστρέψαμε χθες και θα παίξουμε αύριο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Ελπίζουμε να μας δώσει την έξτρα ώθηση ο κόσμος αύριο. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Ο Bobby είναι ο Bobby. Είναι απίστευτος άνθρωπος. Θα μπορούσατε να δείτε όταν μπήκε ήταν η πιο δύσκολη θέση στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πραγματικά δύσκολο να κρατάς την μπάλα εκεί. Όταν σκόραρε όλα μπήκαν σε μια τάξη. Ο Bobby σε καλή διάθεση μας βοηθάει πολύ. ”

“ Ο Bobby θα μπορούσε να είναι σε κάθε ενδεκάδα κάθε μέρα λόγω της ποιότητάς του. Ήταν ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας γκολ που έχουμε πετύχει. Ηρέμησε τα πάντα και πήραμε ξανά τον έλεγχο. ”

“ Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που σκόραρε ο Bobby – είναι πάντα κάτι παραπάνω όταν ο Bobby σκοράρει, λόγω του πόσο ανιδιοτελής είναι. ”

Για τις επιθετικές επιλογές:

“ Μιλάμε συνεχώς για αυτό – ο Diogo είναι τώρα εκτός και δεν ξέρουμε πόσο καιρό. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στο τέλος πρέπει να αποδώσουμε και πρέπει να παλέψουμε. ”

“ Δεν σκεφτόμαστε πόσο καλοί θα μπορούσαμε να είμαστε, απλά πρέπει να παλέψουμε. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος που είναι δεύτερος – πρέπει να παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον καθένα από αυτούς. Εγώ έχω ήδη απαντήσει σε ερωτήσεις για την ομάδα 5 εκατομμύρια φορές.”

Για τον Henderson:

“ Τον αγαπώ. Δεν ξεκίνησε κόντρα στην Inter – αλλά μπήκε και έκανε τη διαφορά. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ένας παίκτης. Είναι το τέλειο παράδειγμα. Το ίδιο ήταν και με τον Naby Keita. Ήταν υπέροχος όταν μπήκε. ”

“ Αν οι παίκτες χάσουν την αυτοπεποίθησή τους όταν δεν ξεκινήσουν, αυτό είναι πρόβλημα. Αν μπεις, πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό που έκαναν τα 5 παιδιά που μπήκαν εναντίον της Inter. ”

Για τους παίκτες που μένουν εκτός αποστολής:

“ Είναι εύκολο όταν τα παιδιά σου δίνουν λόγους για να μην τα ξεκινήσεις, σαν να τα φωτογραφίζανε σε μια παμπ τρεις νύχτες στη σειρά! Ευτυχώς δεν το είχαμε ποτέ αυτό! Είναι το κομμάτι που μου αρέσει λιγότερο, αλλά τα αγόρια πρέπει να κρατηθούν σε καλό μέρος. ”

Ο Bobby Firmino ήταν καθοριστικός στο Μιλάνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com