Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μυθεύματα τα περί τιμωρίας του Andy Robertson από την Liverpool

Μυθεύματα τα περί τιμωρίας του Andy Robertson από την Liverpool

Περίεργα δημοσιεύματα έκαναν το γύρο του διαδικτύου σήμερα, σύμφωνα με τα οποία μια επιχειρηματική κίνηση του Robertson θα έφερνε και τιμωρία από την ομάδα!

Συγκεκριμένα, ο Andy ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την έναρξη μιας νέας συνεργασίας και την κυκλοφορία κάποιων NFT.

Τα NFT ή Non-Fungible Tokens, όπως είναι η πλήρης ονομασία τους, είναι κατά κάποιο τρόπο δημιουργίες όπως πίνακες ή φωτογραφίες, οι οποίες πωλούνται σε υψηλή τιμή, όμως εν τέλει δεν έχουν κάποια πραγματική χρησιμότητα και μπορούν μόνο να μεταπωληθούν σε μικρότερη αξία.
Τα NFT προωθούνται από πολλούς influencers και γενικά από άτομα με μεγάλο κοινό. Ένας τέτοιος είναι και ο Robertson, ο οποίος έβγαλε μια σειρά 500 αντικειμένων αξίας 75 λιρών το καθένα.

Αυτό έφερε και αντιδράσεις κάτω από το ποστάρισμά του, με πολύ κόσμο να ειρωνεύεται τον Σκωτσέζο μπακ με ατάκες όπως «Για αυτό ο Τσιμίκας είναι καλύτερος από εσένα!».

Οι πληροφορίες πως ο Κώστας θα ξεκινήσει το ματς κυπέλλου με την Cardiff, έφεραν και κάποια «διασκεδαστικά» δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι δύο υποθέσεις συνδέονται, με τον Robertson μάλιστα να τιμωρείται από το σύλλογο!

Προφανώς κάτι τέτοιο φαντάζει σχεδόν αδύνατο, αφού μπορεί η κίνηση να είναι περίεργη και αμφισβητήσιμη, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος τιμωρίας.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα, όπως τα περισσότερα από αυτές τις πηγές, είναι δημιουργήματα φαντασίας με μοναδικό σκοπό την άνοδο της επισκεψιμότητας και όχι την παράθεση της αλήθειας στο κοινό.

Μυθεύματα τα περί τιμωρίας του Andy Robertson από την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com