Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent για τη συνεργασία του με τον Mo Salah

Ο Trent για τη συνεργασία του με τον Mo Salah

Ο Trent Alexander-Arnold μίλησε για την σχέση που έχει εντός γηπέδου με τον Mo Salah, καθώς και για την φετινή απόδοση της δεξιάς πλευράς της Liverpool.

Ο αμυντικός για την βελτίωση που σημειώνει δήλωσε:

“ Όσο καλύτερο είναι το επίπεδο των παικτών με τους οποίους παίζεις και εναντίον, θα βελτιώνει πάντα το δικό σου επίπεδο, γιατί, είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να ανεβάσεις το παιχνίδι σου σε αυτό το επίπεδο. Οπότε πιστεύω ότι το να παίζω στην προπόνηση εναντίον τους αυξάνει λίγο το επίπεδό μου επίσης. ”

Για τη σχέση του με τον Αιγύπτιο:

“ Καταλαβαίνουμε ότι είμαστε και οι δύο νικητές αγώνων με τον δικό μας τρόπο και αν μπορούμε να δώσουμε ο ένας στον άλλο τόσες μπάλες και τόσες ευκαιρίες για να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι για την ομάδα, αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

“ Έτσι, προσπαθώ πάντα να τον ψάχνω μέσα και γύρω από την περιοχή και να του δίνω την μπάλα για να τον αφήσω να φύγει και να εκφραστεί ή να εμπλακεί στο παιχνίδι. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Arsenal, για παράδειγμα, περίμενε για μια σέντρα. ”

“ Ή και στο τελευταίο γκολ όπου κινήθηκα κοντά και με έβγαλε στη γραμμή και μπόρεσα να  σεντράρω για να σκοράρει ο Taki. Είναι λοιπόν να καταλάβουμε πού θέλουμε την μπάλα και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τα παιχνίδια του άλλου και, ελπίζουμε, να το πάμε σε άλλο επίπεδο. ”

Mo Salah και Trent Alexander-Arnold συνεργάζονται άψογα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com