Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπέρδεμα με Fabio Carvalho – Στον αέρα η μεταγραφή!

Μπέρδεμα με Fabio Carvalho – Στον αέρα η μεταγραφή!

Πρόβλημα από το πουθενά φαίνεται να εμφανίστηκε για τη Liverpool στην υπόθεση μεταγραφής του Fabio Carvalho από τη Fulham!

Όπως ενημερωθήκατε χθες το βράδυ από το liverpool.gr, η υπόθεση έμοιαζε τελειωμένη, με έγκυρους δημοσιογράφους όπως ο Fabrizio Romano να αναφέρουν πως απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Φαίνεται όμως, πως από το μεσημέρι της Δευτέρας, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον Αγγλοπορτογάλλο μεσοεπιθετικό και πως θα έχουμε θρίλερ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της μεταγραφικής περιόδου!

Το ακόμα πιο περίεργο, είναι πως δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συμβαίνει, αφού αξιόπιστες πηγές αλληλοαναιρούν η μία την άλλη!

Άλλοι δημοσιογράφοι γράφουν πως το πρόβλημα είναι της Fulham, η οποία αξιώνει ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων λιρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, κάτι που χθες το βράδυ έμοιαζε να είναι συμφωνημένο! Άλλες πηγές αναφέρουν πως το πρόβλημα έρχεται από τη πλευρά του παίκτη, ο οποίος καλοκοιτάει και την περίπτωση της Borussia Dortmund για το καλοκαίρι και δεν έχει πεισθεί πλήρως για τη προοπτική της Liverpool και για το μονοπάτι του ίδιου προς τη πρώτη ομάδα!

Υπάρχουν πηγές που επιβεβαιώνουν και τα δύο σενάρια! Δηλαδή ότι και η Fulham δεν έχει δεχθεί τη πρόταση, αλλά και ότι ο παίκτης είναι σκεπτικός!

Όσον αφορά τη πλευρά της Liverpool, διαρρέεται προς τα έξω πως αν δεν επιτευχθεί σήμερα το deal, η ομάδα δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη το καλοκαίρι, αφού δεν θέλει να τρέχει πάλι στα δικαστήρια για τον ορισμό ενός ποσού ως αποζημίωση για τα τροφεία του παίκτη!

Η υπόθεση φαίνεται μπλεγμένη και αναμένουμε με αγωνία να δούμε το αν και πότε εν τέλει θα προχωρήσει, ή θα πέσει στο κενό.

Πρόβλημα από το πουθενά στην υπόθεση Carvalho!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com