Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία με Fulham για Carvalho – Μένει ως δανεικός ο παίκτης

Συμφωνία με Fulham για Carvalho – Μένει ως δανεικός ο παίκτης

Σε συμφωνία με την Fulham για τη μεταγραφή του Αγγλοπορτογάλου μεσοεπιθετικού Fabio Carvalho φέρεται να είναι η Liverpool.

Το deal μεταξύ των δύο ομάδων είναι κοντά στο να κλείσει στο ποσό των 5 εκατομμυρίων λιρών, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να περνάει σε αυτή τη περίπτωση αύριο Δευτέρα ιατρικά με τη Liverpool και να μένει κάτοικος Craven Cottage ως το καλοκαίρι.

Με αυτό το τρόπο, η Fulham θα καταφέρει να πάρει ένα ποσό για τον παίκτη και να τον κρατήσει στη προσπάθειά της για την άνοδο, ενώ η Liverpool θα προλάβει ομάδες όπως η Dortmund και να κάνει δικό της τον παίκτη.

O Fabio Carvalho γεννήθηκε το 2002 στη Πορτογαλία και μέχρι τα 11 του χρόνια έπαιζε στις ακαδημίες της Benfica. Τότε, έφτασε μαζί με την οικογένειά του στο Λονδίνο και αμέσως εντάχθηκε στις ακαδημίες της τοπικής Balham FC. Εκεί έκατσε μόνο μία χρονιά, αφού το 2014 φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Fulham.

Τη περσινή σεζόν σημείωσε τις πρώτες επαγγελματικές του συμμετοχές, ενώ από το φετινό Φθινόπωρο και μετά έχει σταθεροποιηθεί στις βασικές επιλογές του Marco Silva. Σε 25 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια, έχει σημειώσει 8 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Έχοντας την ικανότητα να παίξει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, προτιμώντας να μπαίνει προς τα μέσα από τα αριστερά, γίνεται ιδιαίτερα χρήσιμος στη γρήγορη οργάνωση του παιχνιδιού, αφού χαρακτηρίζεται από τη τεχνική και τη ταχύτητα στη σκέψη του. Είναι γρήγορος και στα πόδια, ενώ φέτος έχει δείξει και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αγγλικού ποδοσφαίρου (αφού την Αγγλία έχει επιλέξει για να εκπροσωπεί) και αυτός είναι ο λόγος που ομάδες όπως η Real Madrid και η Borussia Dortmund γλυκοκοίταζαν τη περίπτωσή του εν όψη καλοκαιριού. Αυτό που τρόμαζε τη Liverpool είναι πως οι ξένες ομάδες δεν θα έπρεπε να μπουν σε διαδικασία δικαστηρίων για τα τροφεία, αφού σε αυτές δεν ισχύουν οι κανονισμοί του Αγγλικού ποδοσφαίρου, και άρα θα μπορούσαν το καλοκαίρι να κινήσουν πιο γρήγορα τα διαδικαστικά της μεταγραφής.

Για αυτό το λόγο οι Reds έκαναν τη προηγούμενη εβδομάδα ραντεβού με την οικογένεια του παίκτη – η οποία τον εκπροσωπεί εν απουσία ατζέντη – και αφού ανέλυσαν το πρότζεκτ για τον Carvalho, τους έπεισαν πως η Liverpool είναι η καλύτερη επιλογή.

Έτσι, ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός θα φοράει από το καλοκαίρι τη κόκκινη φανέλα, εκτός αν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Την Εθνική Αγγλίας αντιπροσωπεύει σε επίπεδο μικρών εθνικών ο Carvalho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com