Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παλεύει να κλείσει Carvalho η Liverpool – Στο κόλπο και ο Williams!

Παλεύει να κλείσει Carvalho η Liverpool – Στο κόλπο και ο Williams!

Νέα τροπή έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η πολύπαθη υπόθεση της μεταγραφής του Fabio Carvalho στη Liverpool και των διαπραγματεύσεων με την Fulham.

Το μεσημέρι ενημερωθήκατε από το liverpool.gr για το πως μια σχεδόν τελειωμένη υπόθεση έφτασε να εξελίσσεται σε θρίλερ, με την πηγή του προβλήματος να είναι μέχρι εκείνη τη στιγμή άγνωστη. Από ότι φαίνεται, κύριο πρόβλημα είναι η στάση της Fulham, η οποία δεν είναι ικανοποιημένη με τις 5 εκατομμύρια λίρες που προσφέρει η Liverpool. Μερικές πηγές μιλάνε για απαιτήσεις που πλησιάζουν τα διπλάσια χρήματα, όμως δεν είναι σίγουρο ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως υπάρχει θέληση να γίνει το deal, αφού και η Fulham θέλει να πάρει κάποια χρήματα αντί να χάσει τον Carvalho το καλοκαίρι ως ελεύθερο, αλλά και η Liverpool θέλει να προλάβει ομάδες της Ευρώπης, με κυριότερη τη Borussia Dortmund, στην υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Η αντιμετώπιση της Fulham είναι κάτι παραπάνω από παράξενη, αφού ρισκάρει να χάσει την ευκαιρία να εισπράξει ένα ποσό και να πάρει τον ποδοσφαιριστή πίσω ως δανεικό, για να τον έχει διαθέσιμο για τα ίδια παιχνίδια και να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Περίπου στις 10:30 ώρα Ελλάδος, η Fulham κατέθεσε τις τελικές τις απαιτήσεις, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να φορέσει τη κόκκινη φανέλα και να υπάρχει αισιοδοξία από τη πλευρά της ομάδας πως η μεταγραφή θα γίνει παρά την πίεση του χρόνου.

Περίπου μισή ώρα μετά, νέες πληροφορίες από έμπιστες πηγές όπως το Sky Sports και την Atheltic, ανέφεραν πως η Fulham ενδιαφέρεται για τον 6μηνο δανεισμό του Neco Williams! Η εν λόγω εξέλιξη μπορεί να είναι και προσφορά από την ίδια τη Liverpool για να μειώσει τις απαιτήσεις των Cottagers για τον Carvalho και είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί έτσι το deal!

Αν επιτευχθεί συμφωνία, ο Carvalho θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο και θα φύγει ως δανεικός στη Fulham για τους επόμενους έξι μήνες. Αν πάλι, οι δύο ομάδες δεν τα βρουν, το πιο πιθανό είναι η Liverpool να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον της και να μην μπλεχθεί με δικαστήρια για τα τροφεία του παίκτη το καλοκαίρι.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές και φαίνεται πως θα φτάσουν ως τα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται στη 01:00πμ (ώρα Ελλάδος).

Στο κόλπο της απόκτησης του Carvalho και ο Neco Williams!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com