Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με Mane για νέο συμβόλαιο»

«Δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με Mane για νέο συμβόλαιο»

Η Liverpool βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Luis Diaz, ωστόσο ένα θέμα που απασχολεί τον κόσμο της ομάδας είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων των βασικών παικτών, όπως οι Mo Salah και Sadio Mane.

Με την πλευρά του Αιγύπτου όπως θα γνωρίζετε έχουν υπάρξει αρκετές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες, αλλά όχι συμφωνία.

Δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τον Sadio Mane, καθώς σύμφωνα με τον Neil Jones δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σενεγαλέζου, παρότι το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μόνο για 1.5 χρόνο ακόμα με τον σύλλογο και θα μπορεί να μιλήσει με άλλες ομάδες από τον Ιανουάριο του 2023, αν δεν έχει ανανεώσει ως τότε την συνεργασία του με την Liverpool.

Για την ώρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Reds σκοπεύουν να προσπαθήσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Southampton μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Jones αβέβαιο είναι το μέλλον των Bobby Firmino, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον James Milner, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Sadio Mane ανοίγει το σκορ κόντρα στην Chelsea στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com