Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Η διεκδίκηση του τίτλου είναι στο μυαλό μας»

van Dijk: «Η διεκδίκηση του τίτλου είναι στο μυαλό μας»

Η διεκδίκηση του φετινού τίτλου της Premier League βρίσκεται πάντα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της Liverpool, σύμφωνα με τον Virgil van Dijk, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το διπλό της ομάδας στο Selhust Park.

Ο στόπερ των Reds άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στη Crystal Palace με κεφαλιά και άνοιξε τον δρόμο για το διπλό της ομάδας του Klopp στο Λονδίνο.

Ο Ολλανδός αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου δήλωσε:

“ Δεν μπορείς να την αγνοήσεις, βρίσκεται στο μυαλό μας. Όπως όμως έχουμε δηλώσει και άλλες φορές, πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. ”

“ Μπορεί να ακούγεται λίγο βαρετό, αλλά είναι έτσι είναι. Δεν τους κοιτάζουμε (Manchester City) γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. ”

“ Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Εμείς εστιάζουμε στους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και ελπίζουμε να μπορούμε να χτίσουμε πάνω της, μετά τη διακοπή. ” Δήλωσε ο van Dijk.

Όσο για το διπλό πρόσθεσε:

“ Ήταν δύσκολο. Λίγο, πολύ ήταν στο δικό μας χέρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κερδίσαμε τις σωστές μάχες. ”

“ Τους δώσαμε ένα καλό συναίσθημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην τελική ήταν τρεις βαθμοί εκτός έδρας. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο και έτσι ήταν. ”

Ο Virgil van Dijk άνοιξε το σκορ την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com