Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για την απουσία των Salah, Mane και Keita

Ο Henderson για την απουσία των Salah, Mane και Keita

Για την απουσία των Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita που βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι τρεις Αφρικανοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη δώσει τους τρεις πρώτους αγώνες τους στο AFCON και δεν θα επιστρέψουν στο Νησί τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μηνός.

Ο Hendo δήλωσε για την απουσία των τριών:

“ Θα μας λείψουν παίκτες αυτής της ποιότητας –σε κάθε ομάδα στον κόσμο θα έλειπαν– αλλά στα αποδυτήρια έχουμε μόνο τις καλύτερες ευχές για τους τρεις τους καθώς παίζουν για τις χώρες τους σε ένα τεράστιο τουρνουά. ”

“ Ξέρω πόσο ιδιαίτερη είναι αυτή η εμπειρία και πόση περηφάνια μπορεί να φέρει στους παίκτες και τις οικογένειές τους, οπότε ελπίζω ο Mo, ο Sadio και ο Naby να το απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν και να είναι περήφανοι πριν επιστρέψουν στο Liverpool. ”

“ Κατά την απουσία τους θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Όπως είπα στην αρχή, τα πράγματα δεν είναι απλά αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα ανταποκρινόμαστε καλά στις αντιξοότητες και πρέπει να κάνουμε το ίδιο τώρα. ”

“ Είχαμε μερικά αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε, αλλά ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε σωστά είναι να σηκώσουμε τα μανίκια και να τα βγάλουμε σωστά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. ”

Jordan Henderson και Mo Salah πανηγυρίζουν το 2-0 κόντρα στην Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com