Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα ερευνήσει την Liverpool η EFL

Δεν θα ερευνήσει την Liverpool η EFL

Λήξη συναγερμού, καθώς η EFL δεν θα προχωρήσει τελικά σε διενέργεια έρευνας κατά της Liverpool σχετικά με τους λόγους που αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την περασμένη Πέμπτη ημιτελικός του Carabao Cup με την Arsenal.

Δημοσίευμα της Δευτέρας έκανε λόγο για παράπονα ομάδων της Premier League στην EFL αναφορικά με την διασπορά του covid-19 που υπήρξε στη Liverpool την περασμένη εβδομάδα και τα ψευδώς θετικά τεστ, για τα οποία έκανε λόγο ο Jürgen Klopp.

Στους Reds την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν αρκετά θετικά στον covid-19 τεστ, τα οποία οδήγησαν στο κλείσιμο του προπονητικού κέντρου και στην αναβολή του αγώνα με την Arsenal.

Από τα καταρχήν όμως θετικά τεστ, μόνο εκείνο του Trent Alexander-Arnold επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα, μετά τη διενέργεια PCR test, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, γεγονός που δυσαρέστησε ορισμένες ομάδες της κατηγορίας.

Όπως σας μεταφέραμε και την Δευτέρα, οι Reds είχαν 18 παίκτες μη διαθέσιμους για τον ημιτελικό, καθώς και το προπονητικό τους κέντρο κλειστό, όπως του είχε συνιστήσει το υπουργείο υγείας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η EFL θεωρεί πως η Liverpool είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει την αναβολή του αγώνα, όπως έκανε, με την διοργανώτρια αρχή να δέχεται ορθώς το αίτημα της.

Λήξη συναγερμού για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com