Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αιτία για το μαυρισμένο μάτι του Andy Robertson

Η αιτία για το μαυρισμένο μάτι του Andy Robertson

Ο Andy Robertson, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Liverpool, την περασμένη Παρασκευή, εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους οπαδούς των Reds.

Ο 27χρονος Σκωτσέζος διεθνής αποκάλυψε, μέσω των social media, τον λόγο στον οποίο οφείλεται το πρόσφατα μαυρισμένο μάτι του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να δέχεται κλωτσιά στο πρόσωπο από τον αμυντικό των Spurs Emerson Royal. Η λεζάντα στο story του έγραφε: «Όποιος ρωτάει για το μαύρο μάτι! Αυτό μπορεί να βοηθήσει!»

Ο αριστερός μπακ απουσίασε από τον πρόσφατο αγώνα των Reds εναντίον της Leicester City, στο Carabao Cup, καθώς εκτίει τιμωρία τριών αγωνιστικών, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι εναντίον των Spurs την περασμένη εβδομάδα.

Τα σχέδια του Robbo για επιστροφή στην αγωνιστική δράση ανατράπηκαν εξαιτίας της αναβολής του παιχνιδιού με την Leeds Utd, το οποίο θα διεξαγόταν την Boxing Day.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να απουσιάσει από το παιχνίδι με την ομάδα του Yorkshire και από τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου με την Leicester City.

Μετά την απόφαση της Premier League να ακυρώσει το παιχνίδι των Reds την Boxing Day, ο Robertson θα απουσιάσει πλέον από το ταξίδι της Liverpool στην έδρα της Chelsea στις 2 Ιανουαρίου.

Αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα για τον πρώτο αγώνα εναντίον της Arsenal στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Carabao Cup, στις 6 Ιανουαρίου.

Η αιτία για το μαυρισμένο μάτι του Andy Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com