Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Τα έχουμε πάει καλά ως τώρα»

Alisson: «Τα έχουμε πάει καλά ως τώρα»

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν και τη σταθερότητα που θα πρέπει να έχει μίλησε ο Alisson Becker, ενώ αναφέρθηκε και στη σταθερότητα που θα πρέπει να έχει.

Για την μέχρι τώρα σεζόν της ομάδας είχε να πει:

“ Μέχρι στιγμής τα έχουμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάνουμε εξαιρετική δουλειά εδώ, όλοι μας κάνουμε καλές εμφανίσεις. Αλλά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα, για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στη διάρκεια της σεζόν, είμαι όμως χαρούμενος για αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. ”

“ Αυτή η περίοδος της σεζόν είναι μια πραγματικά έντονη περίοδος και είναι πραγματικά ένα παιχνίδι νοοτροπίας. Είναι πολύ δύσκολο, σωματικά, αλλά πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά με αυτές τις καταστάσεις, έχοντας τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. ”

Για τον τομέα της σταθερότητας:

“ Μπορείς να διατηρήσεις τη σταθερότητα; Μπορείς να συνεχίσεις να κερδίζεις αυτά τα σύντομα μεταξύ τους παιχνίδια; Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για εμάς αν κοιτάξετε τον πίνακα, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την εστίασή μας. ”

“ Απλώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επόμενη πρόκληση, παίζοντας παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και θα σκεφτούμε για την επόμενη πρόκληση. ” Τόνισε ο Alisson Becker στις δηλώσεις του στο site των Reds.

Alisson Becker και Jürgen Klopp πανηγυρίζουν στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com