Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Pep Lijnders ενόψει Leicester

Οι δηλώσεις του Pep Lijnders ενόψει Leicester

Ο Pep Lijnders μίλησε αντί του Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του προημιτελικού του Carabao Cup εναντίον της Leicester.

Ο Ολλανδός κλήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα με την Tottenham:

“ Δεν είναι εύκολο να πας στους Spurs έχοντας χάσει τη μεσαία σου γραμμή και μετά χάνεις τον αρχηγό σου την ημέρα του αγώνα. Γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ την ομάδα. Αφού ο Jurgen μίλησε με την ομάδα, τα αφήνουμε όλα τα άλλα πίσω. ”

Ρωτήθηκε αν υπάρχουν νέα κρούσματα:

“ Είναι ακόμα το ίδια. Ο Virgil, ο Thiago, ο Fabinho και ο Curtis δεν είναι στο προπονητικό και είναι στο σπίτι. Δεν θα βιαστούμε με την επιστροφή τους, θα πάρουμε το χρόνο μας. ”

Για τον Jordan Henderson:

“ Ο Jordan είναι ο Jordan. Είχε βαρύ κρυολόγημα και πίεσε αμέσως τον εαυτό του. Αυτός είναι ο τύπος παίκτη που πρέπει να του μειώσεις εσύ την ορμή και ευτυχώς έχουμε 24 από αυτούς τους παίκτες. ”

Αν θα κάνει αλλαγές η ομάδα:

“ Προσπαθούμε μόνο να βελτιωθούμε και να προετοιμάσουμε την ομάδα. Είναι πιο σημαντικό το τι θα κάνουμε από το ποιος θα παίξει. Θα νομίζατε ότι η ομάδα μας στο παιχνίδι με την AC Milan ήταν γενναία, αλλά σκεφτήκαμε μόνο ότι έχουμε ένα παιχνίδι να δώσουμε! Θέλουμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις μαζί. ”

Για την Leicester πρόσθεσε:

“ Κάθε σύλλογος έχει διαφορετική κατάσταση. Η Leicester είχε κρούσματα πριν από δύο εβδομάδες. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα παιδιά επέστρεψαν από την ασθένεια. Είδατε πως η Tottenham μπόρεσε να επιστρέψει και να παιξει πολύ καλά. Προετοιμαζόμαστε για μια δυνατή ομάδα της Leicester και τυπική ομάδα του Rodgers. ”

“ Είμαστε σε μια έντονη περίοδο, οπότε αυτό που κάνουμε πάντα είναι να δημιουργούμε μια ενδεκάδα, κάνουμε ένα μικρό πλάνο και προετοιμαζόμαστε καλά. Και μετά θέλουμε να επιτεθούμε την ημέρα του αγώνα. Θα επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, ξέρουμε σε αυτές τις έντονες περιόδους χρειαζόμαστε όλη την ομάδα. ”

“ Ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που θέλουμε – θέλουμε να είμαστε σε αυτές τις έντονες περιόδους, θέλουμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και πραγματικά ανυπομονούμε. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε στους οπαδούς μας μια βραδιά με κύπελλο, γεμάτη πόθο. ” Είπε ο Lijnders.

“ Αυτό κάναμε πριν και αυτό θέλουμε να κάνουμε τώρα. Είτε είναι η Leicester εντός ή η Milan εκτός έδρας, έτσι λειτουργεί. ”

Για τη διοργάνωση:

“ Δίνουμε προτεραιότητα μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία και είναι η νοοτροπία μας να έχουμε το επόμενο παιχνίδι ως τελικό. Αυτό θα κάνουμε, θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. ”

Για τον Origi:

“ Ο Divock δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Είναι ο πρώτος μας σκόρερ στη διοργάνωση! ”

Για τον COVID-19:

“ Για μένα οι ειδικοί δεν είναι οι προπονητές. Οι ειδικοί είναι οι επιστήμονες και οι γιατροί. Θα πρέπει να τους ρωτήσουμε. Η υγεία προέχει από όλα. Δουλεύουμε για να προστατεύσουμε τους παίκτες, το προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς μας. ”

“ Πρέπει να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα των γιατρών και των επιστημόνων. Εάν υπάρχει μια κοινή συμπεριφορά σε αυτήν την πανδημία, είναι ότι ενεργούσαμε πάντα πολύ αργά. ”

Για την Premier League που θα συνεχιστεί:

“ Πάντα κάνουμε τις συστάσεις μας και δίνουμε την ειλικρινή μας γνώμη για να βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού. Αυτό κάναμε σε αυτή τη συνάντηση. Αγαπάμε την ένταση, αλλά όλοι πρέπει να σεβαστούμε την ξεκούραση. ”

“ Μην με παρεξηγείτε, αγαπάμε την Premier League, αλλά πρέπει να σεβαστείτε την ανάκαμψη. Η ποιότητα του παιχνιδιού πέφτει όσο πιο κουρασμένοι είναι οι παίκτες. ”

Χωρίς τον Divock Origi οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com