Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Θέλω πάντα περισσότερα»

Thiago: «Θέλω πάντα περισσότερα»

Για τις φιλοδοξίες του και τις φετινές του εμφανίσεις μίλησε ο Thiago Alcantara σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε για τους στόχους του:

“ Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θέλω πάντα όλο και περισσότερα. Ποτέ δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, θέλω πάντα περισσότερα. Σίγουρα ήρθα σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool για να προσπαθήσω να κερδίσω όλα τα παιχνίδια, να παίξω όλα τα παιχνίδια και αν είμαι στην αρχική ενδεκάδα, πολύ καλύτερα. ”

“ Ήμουν ήδη προσαρμοσμένος στην ομάδα την περασμένη σεζόν, αλλά τώρα, σίγουρα, με τον κόσμο ξανά και με λίγο πιο φυσιολογική κατάσταση στην καθημερινότητά μας, τα πράγματα είναι όπως ήταν πάντα. ”

“ Τώρα βρισκόμαστε σε μια περίεργη περίοδο αλλά ταυτόχρονα πρέπει απλώς να προσαρμοστούμε στην κατάσταση και να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. ” Δήλωσε ο Thiago.

Για τις εμφανίσεις:

“ Αυτή τη στιγμή, αν η σεζόν τελείωνε σε ένα μήνα, μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για όλα ή να πετύχουμε τα πάντα. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε αυτό και αυτό, αλλά είμαστε μια ομάδα που το θέλει. ”

“ Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις της ομάδας, που κερδίζουμε τους αγώνες, είμαστε συμπαγείς και επίσης έχουμε αυτό το είδος καλής απόδοσης σε κάθε παιχνίδι αυτή τη στιγμή. ”

“ Στη θέση που είμαι, ο στόχος είναι οι περισσότερες ασίστ και τα περισσότερα γκολ. ”

“ Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, όπως έχω ξαναπεί – κάθε τίτλος που είναι δυνατό (να κατακτηθεί), κάθε τρόπαιο που είναι δυνατό. Άρα, είμαστε εδώ για αυτό και θα προσπαθήσουμε για αυτό. ”

Ανεβαίνει συνεχώς ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com