Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Howe: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Howe: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Ο προπονητής της Newcastle, Eddie Howe, μιλώντας για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την Liverpool, στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης του Diogo Jota.

Ο τεχνικός των Magpies ανέφερε στη συνέντευξη τύπου:

“ Δεν τα κάναμε όλα σωστά, αλλά σίγουρα δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. ”

“ Το σημείο καμπής του παιχνιδιού είναι το προφανές ένα. Δεν κατάλαβα γιατί ο Mike Dean δεν σταμάτησε το παιχνίδι. Ο Isaac έπιανε το κεφάλι του, ήταν πεσμένος στην μικρή μας περιοχή και αυτό οδήγησε σε γκολ. ”

“ Για εμένα ήταν ξεκάθαρο πως το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και για εμένα, αυτή ήταν μια στιγμή-κλειδί. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, αφού ο Isaac έπιασε αμέσως το κεφάλι του. ”

“ Η προτεραιότητα πρέπει πάντα να είναι η ασφάλεια των παικτών. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε πολύ για τραυματισμούς στο κεφάλι και πιστεύω πως αυτή, ήταν μια λανθασμένη απόφαση. ”

“ Νομίζω ότι μας μεταχειρίστηκαν σκληρά σήμερα και υπάρχει μια συγκεκριμένη πατέντα που ακολουθείται, αφού και στα άλλα παιχνίδια είχαμε αποφάσεις που πάρθηκαν εναντίον μας. ” Είπε ο Howe.

“ Αν η συγκεκριμένη φάση είχε συμβεί ανάποδα; Νομίζω πως αυτή η ερώτηση με πηγαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια, οπότε καλύτερα να μην απαντήσω. ”

Παράπονα για την ισοφάριση του Jota έχει η Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com