Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Andy Robertson για την κλήρωση με την Inter

Ο Andy Robertson για την κλήρωση με την Inter

Για την κλήρωση της Liverpool με την Inter για τους «16» του Uefa Champions League μίλησε και ο Andy Robertson στο site της ομάδας.

Ο αμυντικός, όπως τόνισε, ανυπομονεί να αγωνιστεί στο San Siro, καθώς την περασμένη εβδομάδα, στην αναμέτρηση με την AC Milan παρέμεινε στον πάγκο, αφού προτιμήθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Robbo συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Η κλήρωση έγινε τώρα και είναι συναρπαστική. Το San Siro είναι ένα γήπεδο στο οποίο ήθελα να παίξω από τότε που έγινα επαγγελματίας. Είναι εμβληματικό, ένα καταπληκτικό γήπεδο. ”

“ Μετά την επίσκεψη μας την περασμένη εβδομάδα, χάρηκα που μπόρεσα να είμαι εκεί και να το απολαύσω, αλλά ελπίζω ότι τον Φεβρουάριο θα μπορέσω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να το απολαύσω ακόμα περισσότερο. ”

“ Οι δύο ομάδες του Μιλάνου παλεύουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, και πηγαίνουν χέρι-χέρι. Είχαμε αυτή την εμπειρία να παίξουμε εναντίον της AC Milan στη φάση των ομίλων και ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. ”

“ Το εντός έδρας ματς. στο οποίο έπαιξα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ καλά και μας έκαναν να δουλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε το ίδιο, αν όχι περισσότερα, από την Inter, και προφανώς επειδή είναι στους 16, όλα θα είναι αυξημένα. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Είναι μια δύσκολη κλήρωση, θα περιμένουμε με ανυπομονησία τους αγώνες, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτούμε πολύ γιατί νομίζω ότι υπάρχουν περίπου 40 παιχνίδια ως τότε! ”

Ξανά στο San Siro οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com