Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να συνεχίσουμε με νίκες»

Robertson: «Να συνεχίσουμε με νίκες»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά τον χθεσινό αγώνα με την Aston Villa, ο Andy Robertson, ένας εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός μίλησε για την αμυντική απόδοση της ομάδας:

“ Νομίζω ότι πήραμε άριστα. Νομίζω ότι ο Joel και ο Virg κέρδισαν κάθε κεφαλιά που διεκδίκησαν, καθώς και ότι εγώ και ο Trent αμυνόμασταν καλά, ο Fab κάλυπτε πολύ καλά τους χώρους. ”

“ Ο Hendo επίσης, ο Millie όταν μπήκε, ο Thiago και φυσικά οι εξτρέμ και ο επιθετικοί αμύνονταν πολύ καλά. Κερδίσαμε με 1-0, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Κρατήσαμε το μηδέν, για το οποίο χαιρόμαστε. Θα μπορούσε να ήταν ένα ματς περισσότερα γκολ. ”

“ Το παν είναι να μαζεύουμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά αυτή την περίοδο της σεζόν. ”

Για τα πέναλτι που ζήτησαν οι Reds:

“ Νομίζω ότι συμμετείχα σε όλες τις φωνές μας για πέναλτι, κάτι που δεν θυμίζει εμένα! Το πρώτο ίσως όχι, αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ήταν ξεκάθαρο – με εξαφάνισαν καθώς πήγαινα για την μπάλα. Είμαι δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό επιτρέπεται. ”

“ Μίλησα με τον διαιτητή στο ημίχρονο και είπε ότι ήταν απλώς μια σύγκρουση, και πρέπει να το σεβαστούμε. Μπορούσαμε να νιώσουμε την απογοήτευση γύρω από τους οπαδούς. Είχα υπάρξει οπαδός και ήμουν στις εξέδρες και ξέρω ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. ” Είπε ο Robertson.

“ Αλλά ήταν σημαντικό να παραμείνουμε ήρεμοι και να μην απογοητευτούμε επειδή είχαμε δουλειά να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει το παιχνίδι λίγο καλύτερα, αλλά όπως είπα, είναι ένα τεράστιο τρίποντο και διατηρεί το momentum μας.”

Για τον Salah που σκόραρε το πέναλτι:

“ Ευτυχώς ο Mo έμεινε ήρεμος και ο τερματοφύλακας έπεσε στη σωστή πλευρά, αλλά όταν είναι πάει τόσο γωνία, δεν το σώζεις. Χαίρομαι που μπήκε. ”

“ Ο τερματοφύλακας τους είναι γνωστός για το ότι σώζει πέναλτι, αλλά και για την προσπάθεια να μπει στο μυαλό όποιου το εκτελεί. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά που κάναμε γύρω από τον Mo, αφήνοντας τον να πάει στον δικό του χώρο και να τον αφήσουμε να εστιάσει, ώστε να  αντιμετωπίσουμε αυτό το είδος της ανοησίας. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη – το ξέρουν και αυτοί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Δεν ήξερα ότι είχαμε κερδίσει όλοι με πέναλτι, αλλά είναι αυτό που είναι. ”

“ Προφανώς η Manchester City έπαιξε πριν από εμάς, ξέραμε ότι πήρε ένα κρίσιμο τρίποντο κόντρα στη Wolves και ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε την πίεση. Ευτυχώς το καταφέραμε και τώρα προχωράμε στην Πέμπτη.”

Andy Robertson και Jürgen Klopp μετά το σφύριγμα της λήξης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com