Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Χάσαμε με ένα soft πέναλτι»

Gerrard: «Χάσαμε με ένα soft πέναλτι»

O Steven Gerrard στο Anfield ως αντίπαλος για πρώτη φορά.

Ο Steven Gerrard, με δηλώσεις του στο BBC, μετά το τέλος του αποψινού παιχνιδιού, χαρακτήρισε «soft» το πέναλτι με το οποίο ο Mohamed Salah σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα και εξέφρασε το παράπονο του για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην επέμβαση του Alisson στα πόδια του Danny Ings στο 85ο λεπτό.

«Η Liverpool ήταν γενικά καλύτερη από εμάς καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Το στυλ τους ήταν καλύτερο από το δικό μας, αλλά αμυνθήκαμε εξαιρετικά και τους περιορίσαμε επιθετικά για μεγάλες περιόδους στον αγώνα»

«Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε με ένα πέναλτι. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις πέναλτι στο παιχνίδι, η Liverpool πήρε το δικό της και εάν το δείτε, ο Salah κάνει πρώτος φάουλ στον Mings».

«Χάσαμε από ένα soft πέναλτι γιατί αν το δεις σωστά, ο Tyrone έχει υποστεί πρώτος το φάουλ. Το απογοητευτικό είναι ότι ο διαιτητής δεν πήγε να το δει στο var»

«Είναι πάντα δύσκολο να το αποδεχθείς, όταν χάνεις ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι μια δύσκολη δουλειά. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, τα πρώτα 20-25 λεπτά, ενάντια σε ομάδες όπως η Liverpool. Τελειώσαμε το παιχνίδι πιο δυνατοί, με περισσότερη πίστη και μερικές καλές ευκαιρίες».

«Εκ των υστέρων, θα έπρεπε να είχα ρίξει περισσότερες δυνάμεις στην επίθεση, νωρίτερα στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στο Anfield, καθώς εύκολα μπορεί να δεχθείς δύο, τρία ή τέσσερα γκολ από την Liverpool», πρόσθεσε ο Gerrard.

Η Aston Villa του Gerrard ηττήθηκε στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com