Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Gerrard, Aston Villa και τραυματίες

Ο Klopp για Gerrard, Aston Villa και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Aston Villa αναφέρθηκε στον Steven Gerrard, αυριανή αντίπαλο των Reds και στους τραυματίες.

Ο Γερμανός φυσικά ρωτήθηκε για τον Stevie G:

“ Πρώτο πράγμα που θέλω να πω…Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Steven Gerrard σήμερα! ”

“ Είναι μια υπέροχη ιστορία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που κάνει τη δουλειά για λίγο καιρό. Ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. Αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα πώς θα νιώθει όταν θα βγει στο γήπεδο. ”

“ Θα μπορούσα να το χειριστώ, ο Stevie μπορεί να το χειριστεί. Ο Stevie είναι φίλος με το 99% των ανθρώπων που εργάζονται για την Liverpool. Δεν άκουσα ποτέ αρνητική λέξη για τον Stevie G από τότε που είμαι εδώ. Έρχεται εδώ και θέλει να κερδίσει το παιχνίδι. ”

“ Θυμάμαι πως κόντρα στη Mainz πανηγύρισα σαν τρελός με την Dortmund. Ο Στίβι επιτρέπεται να το κάνει αύριο, αλλά ελπίζω να μην έχει ευκαιρία! ”

“ Μπορεί να ζητήσει την συμβουλή μου, αλλά δεν τη χρειάζεται! ”

“ Ήταν πολύ επιτυχημένος στους Rangers και τώρα είναι έτοιμος για όλα. Έτσι είναι. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά είναι δυνατό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. ”

“ Έχει δώσει 4 παιχνίδια και έχει πάρει 9 βαθμούς. Ήταν μια σωστή αρχή, αλλά κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια του δεν ήταν εναντίον μας. Θα πάμε για όλα όσα έχουμε στον αγώνα. ”

“ Ο Stevie θα έχει την καλύτερη υποδοχή γιατί του αξίζει, αλλά στα 95 λεπτά χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. ” Τόνισε ο Klopp.

Αν ο Gerrard μπορεί να αναλάβει μια μέρα την Liverpool:

“ Ναι, βεβαίως. Αλλά πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει τη δουλειά; Νομίζω ότι σίγουρα θα συμβεί και θα είναι καλό για όλους. ”

“ Τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις προπονητής της Liverpool; Οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να κερδίσεις πράγματα πριν έρθεις εδώ, δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό. Εφόσον κερδίζεις πράγματα όσο είσαι εδώ. ”

“ Δεν μπορώ να δω ένα σενάριο όπου θα εμπλακώ σε αυτή την απόφαση, αλλά θα δούμε. Ποιος ξέρει; ”

Για τον τραυματισμό του Nat Phillips:

“ Δεν είναι τόσο κακό όσο θα μπορούσε να ήταν. Δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Πρέπει να είναι προσεκτικός. Πόσο καιρό θα χρειαστεί; Περίπου 4/5 εβδομάδες. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Δεν έχει προπονηθεί αυτή την εβδομάδα αφού ένιωσε κάτι ενάντια στη Wolves. Θα μπορέσει να προπονηθεί σήμερα. ”

Αν ο Fabinho παραμένει υποτιμημένος:

“ Ουάου! Θα πρέπει να ρωτήσετε τους συμπαίκτες του. ”

“ Υποτιμημένος; Αυτό είπες; Μετά από μια μέρα που θα δουλέψεις μαζί του, τον θέλεις σίγουρα στην ομάδα σου. Δεν χρειάζεται δημόσιους επαίνους. Ωραία, είναι ο καλύτερος στη θέση του. Είναι κορυφαίος, κορυφαίος , κορυφαίος παίκτης! ”

Για την Aston Villa:

“ Αγωνίζεται με υψηλή ένταση και 4-3-2-1, έχει συγκεκριμένο τρόπο επίθεσης, συγκεκριμένο είδος άμυνας. Έχει σωστούς επιθετικούς, όποιοι κι αν είναι, η τελευταία γραμμή προφανώς φαίνεται και πάλι καλή. ”

“ Είναι πραγματικά σταθερή και σίγουρη ομάδα, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. ”

Να συνεχίσουν με νίκες θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com