Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ήταν ένας καλός μήνας για την ομάδα»

Trent: «Ήταν ένας καλός μήνας για την ομάδα»

Παίκτης του μήνα Νοεμβρίου για την Liverpool αναδείχθηκε ο Trent Alexander-Arnold, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο σύλλογος, με τον αμυντικό να αναφέρει πως ο περασμένος μήνας, ήταν καλός για την ομάδα.

Ο δεξιός back δήλωσε για τον Νοέμβριο:

“ Ένιωσα ότι ήταν ένας καλός μήνας για εμένα και την ομάδα – έβγαλα καλά νούμερα και ήμουν χαρούμενος που με ψήφισαν οι οπαδοί. Είναι τιμή κάθε φορά, ειδικά όταν έχεις κάποιον σαν τον Mo και τους άλλους παίκτες, σε καλή φόρμα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις το βραβείο από πάνω του! ”

“ Υπήρχαν καλά παιχνίδια σε όλα τα επίπεδα από εμένα, για να είμαι ειλικρινής. Το παιχνίδι με την Atletico εντός έδρας ήταν καλό, αλλά μάλλον θα έλεγα ότι η νίκη επί της Arsenal εντός έδρας [ήταν η καλύτερη], για μένα – 4-0, ανέπαφη εστία, δύο ασίστ, ήταν το τέλειο παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής. ”

Για τις εμφανίσεις του:

“ Το τρίγωνο αυτή τη στιγμή με εμένα, τον Hendo και τον Mo ήταν πολύ καλό, μπορέσαμε να συνεισφέρουμε σε πολλά γκολ μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε. ”

“ Το θέμα είναι να είμαστε απρόβλεπτοι και να δώσουμε στην αντίπαλη ομάδα όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Μέχρι στιγμής το έχουμε κάνει και είναι απλώς να συνεχίσουμε. Ο προπονητής μας είπε να το αφήσουμε να κυλήσει και να παίξουμε το παιχνίδι όπως εμείς νιώθω ότι πρέπει να παιχτεί. ”

Εξαιρετικός μήνας για τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com